Бандовић: Ако се Србија не одлучи за ЕУ, биће виђена као непријатељ

Ово сада је само његова (уобичајена) представа, јер док се не оформи скупштина и влада, он може да прича шта му је воља и Запад ће га толерише.
tako je, vucic ce da se prenemaze, ali na kraju ima d'izda prokl... pi#$@

zao mi Тихиja koji ce tad morati na haparate

Ја сам матор и о Сарајевском атентату сам у школи учио као о нечем позитивном, јер су комунисти на све од Косовског боја па надаље гледали кроз призму каснијег НОБ-а и Револуције као националног ослобођења. Међутим, терористички акт убеђеног Југословена, атеисте и анархисте Гаврила Принципа био је један трагичан догађај који је свакако за историјску осуду. Прво, престолонаследник Фердинанд није био анти-Словенски настројен. Напротив, хтео је када дође на престо да на неки начин федерализује монархију и да Јужним Словенима подари аутономије односно неку врсту федералних јединица у оквиру Хабзбуршке монархије, а при томе није био мрзитељ Краљевине Србије. Друго, ми Србијанци смо тај безумни чин Гаврила Принципа платили са чак око 60% мушке популације. А да би нам онда узурпатор престола Александар Карађорђевић и Никола Пашић укинули државу зарад уједињења са вама пораженима у Великом рату.
Али, није тема. Има тема о Принципу.
Los si ti djak bio,cuo sam da si dva puta ponavljo u prvom razredu moro si prase da doneses ucitelju da te pusti u drugi.Sto se tice atentata Srbija bi bila napadnuta te napadnuta Gavrilo je srbijancima ucinio uslugu.Da njega nije bilo ne bi bilo ni Srbije danas.

Back