bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Dakle, molim za bar jedan recept za ovu biljku. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj bolan, makni mi se s očiju, nemaču pojma kad je hrana u pitanjuNajbolja begova čorba koju sam u životu pojeo, bila je bez bamija.
Tajna je u svim onim kvalitetnim Podravka sastojcima, kraj kojih bamija čorbu može samo pokvariti.
Ljubav na prvi zalogaj...
Jednostavno bude jače od mene kada u tebi proradi kulinarski puritanizam i fanatizam.Daj bolan, makni mi se s očiju, nemaču pojma kad je hrana u pitanju
Idi peci ne smrznute picetine i šuti![]()
bamija Mito , od kako je veka i sveta)))ja nikad u životu nisam čuo za reč "bamija"
Dakle, molim za bar jedan recept za ovu biljku.![]()
Jos napisi zasta je sveee dobrabamija Mito , od kako je veka i sveta)))
Pogledajte prilog 1461161
postoji i taj recept sa piletinom i je nešto lajt varijantaJa sam u Grčkoj jela sa piletinom.
Odlicno
Ako me ikada nanese put u Sarajevo, očekujem od @Kćerka Direktora Cirkusa da se isprsi, dokaže kakva je kuvarica i napravi mi punjene bamije.
može i tako ali naj ukusnije du kada su cele, i zato se biraju da budu što manjeМоже да се убаци у свако јело. Паприкаш, гулаш, ђувеч...
Ја је насечем на дебље колутове.
A, ne, ne, itekako se može puniti, ali to su u stanju napraviti samo najbolje kuvarice, tako da... rukavica je bačena., Čvarak ne može bamijarda se puni, nego idemo organizovano kod @Kćerka Direktora Cirkusa ćere da nam skuva gulaš sa bamijama
ćerooo spremaj kuhinju![]()
@Kćerka Direktora Cirkusa čera otišla po mastrafA, ne, ne, itekako se može puniti, ali to su u stanju napraviti samo najbolje kuvarice, tako da... rukavica je bačena.
Neka @Kćerka Direktora Cirkusa izvoli stati iza svojih stalnih kritika i svijetu pokaže kako se prave punjene bamije.
![]()
![]()
![]()
kakva je takva je , naša je , i ima da nam skuva taj gulašIako, nekako mislim da @Kćerka Direktora Cirkusa nije dorasla tom receptu, nije to za svakoga. To stvarno moraš biti majstor, mlada je ona još i zelena.
Na snijegu sam pa stoga samo: dvgIako, nekako mislim da @Kćerka Direktora Cirkusa nije dorasla tom receptu, nije to za svakoga. To stvarno moraš biti majstor, mlada je ona još i zelena.