BallBusting iskustva.

Samo da vam se javim, još uvek razbijam sebi jajca! :D u poslednje vreme sve jače i jače, a utisci su sledeći:
Testisi su tvrđi i jači, mogu da udaram jače bez da osećam bol... Još uvek imam potpuno normalnu erekciju i količinu sperme kao i do sada... Nisam uspeo da doživim orgazam, ali sam uspeo da osetim kako se bližim orgazmu... uveo sam i neke nove stvari, stezanje testisa, udaranje čekićem... primeto sam da mi najviše prijaju jaki udarci sa razmakom od jedne sekunde, a onda osetim potrebu da udaram jako i brzo i osećaj je strava dobar :) ne mogu da opišem rečima ali je dobar i prija mi, osećam naboj u testisima, stomaku i glaviću. Ni jednog momenta ne stimulišem penis, jer želim da svršim kao momci sa videa... Pronašao sam gomilu raznih videa na kojima muškarci doživljavaju orgazam na ovakav način. Primetio sam da svi oni imaju izuzetno tvrda jaja, to se vidi na snimku... poskidao sam sve te videe pa ih proučavam svakodnevno :) prepoznajem i kod sebe slične senzacije dok gledam njihove pokrete tela, ritam udaranja... tačno znam šta osećaju, ali za razliku od njih meni orgazam izmiče :) ali vežbaću :) eto... žao mi je ako me neko smatra za nenormalnog čoveka :) zaista ne zna šta propušta :) mada, svima nama su tela različita, možda je neko predodređeniji za ballbusting :) u svakom slučaju osećaj je dobar, naročito kad stegnem jaja palčevima :D izveštavaću vas kako napredujem, i da li ću završiti u bolnici na kastracionom stolu :D

Poslednja izmena:
USPEO SAM!!!! SVRŠIO! Bilo je dobro! Malo me bole jaja od jakog udaranja, ali kada sam se približio orgazmu, morao sam toliko da udaram jer je bilo SJAJNO! Nisam dirao penis, orgazam je došao posle 5-6 minuta udaranja u testise.

- - - - - - - - - -

Ne znam ko je on... Obučavam se sam.

Back