BallBusting iskustva.

Slither

Početnik
Poruka
19
Želeo bih da čujem vaša iskustva na ovu temu?

Ja sam počeo sa ballbustingom pre oko 3 meseca. Motiv je bio radoznalost. Gledao sam jedan klip na kome jedan muškarac udara svoje testise i nakon nekog vremena doživi orgazam... Mislio sam da je klip lažan pa sam potražio još sličnih, i ubrzo shvatio da je tako nešto moguće!

Probao sam da udaram sebe u testise, najpre lagano, pa sve jače i jače... i jako mi se svidelo to! Nisam mazohista, ne volim bol, ne bih radio tako nešto da mi to izaziva bol... osećaj je intenzivan, jak i lep. Posle 3 meseca udaranja testisa, nije se dogodilo ništa specijalno... i dalje imam odličnu erekciju, uobičajenu količinu sperme, a čak šta više želja za sexom mi se povećala kao nikad pre!

U početku sam praktikovao lagane udarce rukom, a sada već mogu da udaram jače pesnicom i da osećam prijatnost. Osećam nekakvu vrstu tenzije u testisima, ali to mi prija! Volim jače udarce jer mi izazivaju osećaj ,,eksplozije,, u testisima. Kao da mi prolazi ,,struja,, kroz koren penisa pa sve do glavića, a u stomaku osećam slične senzacija. Kada krenem sa udaranjem ne znam da stanem, jer što jače i brže udaram, osećaj je sve intenzivniji, jači i bolji...

Još uvek ne uspevam da doživim orgazam na takav način, ali verujem da hoću... i dalje moram da stimulišem penis, a u trenutku orgazma, volim baš jako da udaram testise jer je osećaj zaista neverovatan!

Kada završim seksualne aktivnosti, kasnije u toku dana osećam da su mi testisi osetljiviji i osećam nekakav ,,tup bol,, ali to prođe jako brzo i opet sam speman za novu turu ,,razbijanja,, :lol:

Kakva su vaša iskustva? Da li mislite da je ovo u redu što radim? Svestan sam da ovo zvuči jako čudno, ali ja u tome uživam i lepo mi je. Da li biste vi to probali? Eto to su neka od mojih pitanja... očekujem iskrene odgovore, bez vređanja, pozz.

Nekoliko puta sam dobio šut u yaya i ništa nisam osetio.
Valjda to nije tema za mene... ali sa interesovanjem ću pratiti kad budeš imao spojku sa macolom od 2 kg.
:rotf:

A u vezi sa temom..ako ti prija to sto radis i ako si siguran da te to zadovoljstvo ne kosta zdravlja uzivaj onda.Mozes naci i neku devojku zenu kojoj se dopadaju slicne stvari:lol:Cula sam da neke ljude pali da ih zena gazi stiklom po testisima tako da eto ti nove radosti :lol:

Poslednja izmena:

Ja sam počeo sa ballbustingom pre oko 3 meseca. Motiv je bio radoznalost. Gledao sam jedan klip na kome jedan muškarac udara svoje testise i nakon nekog vremena doživi orgazam... Mislio sam da je klip lažan pa sam potražio još sličnih, i ubrzo shvatio da je tako nešto moguće!

Probao sam da udaram sebe u testise, najpre lagano, pa sve jače i jače... i jako mi se svidelo to! Nisam mazohista, ne volim bol, ne bih radio tako nešto da mi to izaziva bol... osećaj je intenzivan, jak i lep. Posle 3 meseca udaranja testisa, nije se dogodilo ništa specijalno... i dalje imam odličnu erekciju, uobičajenu količinu sperme, a čak šta više želja za sexom mi se povećala kao nikad pre!

U početku sam praktikovao lagane udarce rukom, a sada već mogu da udaram jače pesnicom i da osećam prijatnost. Osećam nekakvu vrstu tenzije u testisima, ali to mi prija! Volim jače udarce jer mi izazivaju osećaj ,,eksplozije,, u testisima. Kao da mi prolazi ,,struja,, kroz koren penisa pa sve do glavića, a u stomaku osećam slične senzacija. Kada krenem sa udaranjem ne znam da stanem, jer što jače i brže udaram, osećaj je sve intenzivniji, jači i bolji...

Još uvek ne uspevam da doživim orgazam na takav način, ali verujem da hoću... i dalje moram da stimulišem penis, a u trenutku orgazma, volim baš jako da udaram testise jer je osećaj zaista neverovatan!

Kada završim seksualne aktivnosti, kasnije u toku dana osećam da su mi testisi osetljiviji i osećam nekakav ,,tup bol,, ali to prođe jako brzo i opet sam speman za novu turu ,,razbijanja,, :lol:

Kakva su vaša iskustva? Da li mislite da je ovo u redu što radim? Svestan sam da ovo zvuči jako čudno, ali ja u tome uživam i lepo mi je. Da li biste vi to probali? Eto to su neka od mojih pitanja... očekujem iskrene odgovore, bez vređanja, pozz.

probaj sa nekom bivsom, mozda bi ti sa zadovoljstvom pomogla:think:

Navodno su lekari izmerili intenzitet reagovanja nervnog sistema pa tvrde da je šut u jaja ekvivalent ženskom porodjaju
za koji su mnogi paušlano tvrdili da muškarac ne bi preživeo - naravno jer nemamo chku... ali po senzibilitetu šut u jaja je ekvivalent

pošto su muškarci tvrdoglavije prirode od ženki majka Priroda je našla super način da ih podseća da ipak budu pažljiviji
makar sa svojim jajima

Tema je inače glupa ali svejedno - drago mi je da je autor gledao taj ballbusting jer ko zna šta bi pitao da je gledao klip sa šiptarom i magarcem?

- - - - - - - - - -

Nekoliko puta sam dobio šut u yaya i ništa nisam osetio.
Valjda to nije tema za mene... ali sa interesovanjem ću pratiti kad budeš imao spojku sa macolom od 2 kg.

ili lažeš ili si odličan za Službu... znaš kako se dolazi do informacija u Americi i Rusiji?

- - - - - - - - - -

Boze sacuvaj !!!

mimimi mimimi

mnoge prostije žene smeju da potpišu da su ubedjene da muškarci kad sede sednu na svoja jaja
što je naravno netačno ali i nepoželjno, ali eto kada je ona proste prirode kako može da shvati?

Poslednja izmena:
Bez brige brate bolbasting je najnormalnija stvar i ja to radim. Topkam jajima po stolu svakodnevno. Pre sam kao pravi noob i ja rucno izvodio disciplinu sada je mnogo bolje. Zasto zato sto kasnije rucamo na tom stolu i sama ta pomisao nepomislivog me u celom cinu nosi u erotske visine i tehnicki progres. Ta ekstaza koju dozivim ne moze se porediti ni sa cim. Naravno radi razbijanja monotonije nisam uvek na istoj podlozi juce sam recimo lupao o kuhinjsku plocu od granitnu ugodjaj je odlican.
S obzirom da si u fazi ucenja dacu sebi pravo da te posavetujem 3 meseca su nista. Probaj da odrzis seansu sto je moguce duze kako bi pronasao sablon mozdane aktivnosti precizno jer nemozes nista postici trominitnim lupkanjem sigurno, tek posle 24 minuta mozes reci da si poceo da upoznajes dubine i sopstvenu idiosinkraziju i reakciju organizma i psihe. Slobodno daj sebi oduska nemoras svaki sekund udarati ali nemoj ni praviti preterane pauze i menjaj poze i prostor. Ako sam bar jednim savetom uspeo da ti pomognem moja misija je uspesna

http://www.medhelp.org/posts/Urology/Blows-to-the-testicles/show/1010564

Hvala svima na odgovorima! Posebno mi se dopao komentar devojke ,,red riding hood,, i ,,georgejune,, iskreno, ne znam koliko je to zdravo, zato me i brine. Mlad sam dečki :D imam 24 godine, malo me grize savest što to radim, šta ako naškodim sebi? A sa druge strane osećaj je vrhunski, otkrio sam neke nove užitke!

Hvala svima na odgovorima! Posebno mi se dopao komentar devojke ,,red riding hood,, i ,,georgejune,, iskreno, ne znam koliko je to zdravo, zato me i brine. Mlad sam dečki :D imam 24 godine, malo me grize savest što to radim, šta ako naškodim sebi? A sa druge strane osećaj je vrhunski, otkrio sam neke nove užitke!

984284 tn?1249066235
Drama_Queen
You are more then likely ok, however you can damage the tissues and cells. Testicles are very sensitive part of body and they produce lots of heat that's why they are outside human body so that they can work in optimum temperature. SO there are minor risks yeah but they are not overly common....To crush a mans balls you would need to kick him in the balls with 1500 pounds of force. That is like 7 guys standing on them...so I don't think a solo girl can do to much damage, however it was repeatedly, and over a long period of time, it will reduce your sperm count....They can get swollen which can cause problems, torsion which is mad painful and can end up in dead balls and you could **** blood for a while........it's not really something to risk hun ;).....
Hello,
Trauma or blow to the testicles can cause bleeding nside the testicles,hematoma formation and even rupture testicles which is an emergency.Hence I would suggest you to refrain from this.
Hope it helps.Warm regards.

- - - - - - - - - -

iz linka

- - - - - - - - - -

Ja bi ti predlozila da probas sa kolima,dignes rucnu,namestis se iza gume i da vidis koji ti je prag radosti i bola:lol:

CicaMaca>) - Hvala, video sam link još kada si ga postavila prvi put... trudiš se da mi predočiš da to što radim je opasno, ne znam engleski ali sam shvatio suštinu teksta.
Ali zbog čega neki muškarci dožive orgazam na takav način kada je to loše? Zbog čega mi prija to?

Ne mogu da razumem ovo !
Preneražen sam.

Najosetljiviji deo mene su jajca.
Na najmanji pritisak osećam oštar bol !

Imao sam 17-18 godina, igrali smo fudbal.
Lopta me iz jakog šuta pogodila tačno u jajca...
Srušio sam se kao sveća....

Mislio sam da ću umreti od bola, 3 sata nisam mogao na noge stati !
Kakvo, crno, udaranje po jajima....!?

Poslednja izmena:

Back