Balea ili Alverde?

Balea prilično isušuje lice (probala sam maske i korektore). Ako je korisnica mlađa, to u prvom momentu može biti i naizgled dobro (obično bude čistije kad se malo isuši, u prvo vreme), ali isušivanje stvara bore.
Ostale proizvode nisam probala.

Alverde kozmetika mi nema nikakav efekat (ne nešto spektakularno)

Poslednja izmena:
nema tu poredjenja ni po cemu, balea je klasicna hemija a alverde je prirodna kozmetika i samim tim je i cenovno skuplja....ja alverde obozavam, imam puno njihovih proizvoda i kunem se u njihove kreme, za malo para dobijete ekstra proizvod koji stvarno neguje kozu....

Pa da, ova tema bas nema smisla. Kako uporediti Lush sa Avon ili recimo The Body Shop sa Garnier... ?

Kupujem i Alverde i Baleu, ali da mogu da priustim sebi naravno uzimala bih cesce Alverde, proizvodi su mnogo kvalitetniji.
Sto ne znaci da Balea nem odlicne proizvode, ali... ipak cesce izazivaju iritaciju. Tu se vidi razlika u kvalitetu i u sastojcima.

jenostavno moram da podelim ja sam odusevljena ovim puterom za telo mislim na sve ga stavljam pa i na lice,meni je inace mesovita koza...al za mene je ovaj buter u rangu sa soleom,samo sto nije onako tezak za ramazivanje,savrseno mirise i savrseno mi prija..samo me nervira sto pise limited edition,znaci da ce verovatno biti do kraja godine na standovima,pa se razmisljam da napravim zaliheXDsalu na stranu,stavrno sam odusevljena a vi ako ste u potrazi za savrsenom kremom a vasa koza je imedju suve i mesovite,normalne..preporucujem ovo ima u dm:
Pogledajte prilog 336114

Poslednja izmena:

Back