- Poruka
- 50.240
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste čovek je reko daje pametan pošten ida ne greši valjda on zna jeli greši ili ne vidi se daje pravo dlakavo muško i žene ga volu ijon vole ono šta je prirodno i šta mu pripada voli ženske i pravi je hriščanin a tisi bre ljubomoran nije problem ako ti grešiš u životu ko živi taj i greši a koje bez greha neka prvi baci kamen ati na njega odmah toljagom nije to lepo bre tako on je mnogo lepo vaspitan i prestojan možeš bre lepo daga posmatraš ida učiš od njega a ljubomora nije lepa osobina i od nje su mnogi ljudi oboleliČim se ne slažem sa većinom majmuna odmah sam ljubomran? Dobra vam je ta majmunska logika.
Ne znam o kome pričaš?Jeste čovek je reko daje pametan pošten ida ne greši valjda on zna jeli greši ili ne vidi se daje pravo dlakavo muško i žene ga volu ijon vole ono šta je prirodno i šta mu pripada voli ženske i pravi je hriščanin a tisi bre ljubomoran nije problem ako ti grešiš u životu ko živi taj i greši a koje bez greha neka prvi baci kamen ati na njega odmah toljagom nije to lepo bre tako on je mnogo lepo vaspitan i prestojan možeš bre lepo daga posmatraš ida učiš od njega a ljubomora nije lepa osobina i od nje su mnogi ljudi oboleli
Moje greske nemaju veze sa procenom da podrzavam normalnog baku ili ne tebe majmunaNe postoji čovek koji ne greši.
Eto svaka muna mestuMoje greske nemaju veze sa procenom da podrzavam normalnog baku ili ne tebe majmuna
Kakvi su ovo debilni snimci. Ranije nisam imao zelju da pogledam al rek'o ajde sad da vidim.

Da mene nema svakako bi ste znali za taj sukob, jer je ovu temu otvorio Tab, a ne ja.Mozda za tebe je dobra jer pratis i skupljas po netu splacine,da tebe nema mi ne bi ni znali za taj sukob
Računam.A tvojih istih 20 tema ne racunas a

hoćeš da kažeš da je ovo sve izrežirano?Ja skidam kapu i Željku Mitroviću i Baki Prasetu što su napravili ovako dobru dramu. Dva genija za šou program.
ne verujem..hoćeš da kažeš da je ovo sve izrežirano?
 msm koja je korist Mitroviću od svega toga??
 msm koja je korist Mitroviću od svega toga??Prase očigledno ima nekog jakog ko stoji iza njegazeks nije ocekivao da je klinac toliko brutalan i nevaspitan.
mislio je da ce proci kao i sa onim otvorenim pismima koje je na kile slao ranijih godina.