Baka Prase vratio kanal sa 2 miliona pratilaca

Čim se ne slažem sa većinom majmuna odmah sam ljubomran? Dobra vam je ta majmunska logika.
Jeste čovek je reko daje pametan pošten ida ne greši valjda on zna jeli greši ili ne vidi se daje pravo dlakavo muško i žene ga volu ijon vole ono šta je prirodno i šta mu pripada voli ženske i pravi je hriščanin a tisi bre ljubomoran nije problem ako ti grešiš u životu ko živi taj i greši a koje bez greha neka prvi baci kamen ati na njega odmah toljagom nije to lepo bre tako on je mnogo lepo vaspitan i prestojan možeš bre lepo daga posmatraš ida učiš od njega a ljubomora nije lepa osobina i od nje su mnogi ljudi oboleli

Jeste čovek je reko daje pametan pošten ida ne greši valjda on zna jeli greši ili ne vidi se daje pravo dlakavo muško i žene ga volu ijon vole ono šta je prirodno i šta mu pripada voli ženske i pravi je hriščanin a tisi bre ljubomoran nije problem ako ti grešiš u životu ko živi taj i greši a koje bez greha neka prvi baci kamen ati na njega odmah toljagom nije to lepo bre tako on je mnogo lepo vaspitan i prestojan možeš bre lepo daga posmatraš ida učiš od njega a ljubomora nije lepa osobina i od nje su mnogi ljudi oboleli
Ne znam o kome pričaš?

zeljkomitrovici-nsta.png

Poslednja izmena od moderatora:
Opet sam pogrešio. Ipak je moguće vratiti YouTube kanal i nakon gašenja posle tri strajka. Izgleda da je YouTube u međuvremenu doneo novo pravilo po kome je to moguće. Ovu informaciju sam dobio od jednog drugog jutjubera. Da je Baka Prase ovo rekao ja mu ne bih verovao pošto Baki Prasetu ja odavno više ništa ne verujem. Treba biti uporan i kontaktirati YouTube support.

Tako da je Baka Prase ipak uspeo da vrati svoj YouTube kanal.
Izvinjavam se na grešsci koju sam napravio.

znači Željko nema pametnija posla nego da namesti svađu sa Prascem i da mu ovaj pred 20 miliona ljudi ( cela ex yu prati vesti iz regiona) psuje majku, za ženu mu govori da krva..za sina da je ubica.. njemu da se ruga zbog fizičkog izgleda, izbacuje pesmu u kojoj ga ponižava.. itd.. :D msm koja je korist Mitroviću od svega toga??

cak ne mora ni to..dovoljno je da si lood i spreman za online fajt.

zaboravljas da je baka prase iskusan u tome, on se vec godinama prepucava po drustvenim mrezama i za njega je to samo nacin dodatnog priliva pratilaca i jedva ceka takvu situaciju.

sad je naleteo na tvrdji orah, ali i tvrd orah je naleteo na nekog ko ne preza da bas ubode i uvredi
sad ce pola nacije kad vidi zeksa na tv-u da pomisli..vidi ga masnokosi :rotf:
i to zeks nece nikad uspeti da promeni.

iskreno, mislim da su se obojica zaigrali a da je zeks na vecem gubitku.

Back