BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je sa matorim Jusufspahicem, nigde ga nema?

Bio je jedan od retkih verskih lidera u regionu koji su korektno i bez dolivanja ulja na vatru,

reagovali na aktuelne drustveno-politicke i verske probleme u Srbiji i sire?:think:

Doduse, svojevremeno je podrzavao i Milosevica, ali niko nije bezgresan.:cool:

Zelio bih se zahvaliti Krscanima koji su nam iskreno cestitatli Kurban Bajram.Nisam imao vremena da dans nesto napisem ali sam vidio puno lijepih stvari i mislim da ipak ima sanse da zazivi medjureligijska tolerancija i da bude mira i stabilnosti.Danas su vjernici muslimani na Hadziluku vrsili Tavaf oko Kabe to jest obilazili su krug oko Kabe i gadjali simbolicno kamencicima Sejtana.To je jedna simbolika gadjanja Sejtana jer on je jedan veliki neprijatelj ljudske vrste i mmoramo ga se cuvati tako sto cemo vjerovati u Allaha.Drago mi je sto ste nam cestitatli Bajram i zelim vam sve najljepse i da Pravoslavci docekaju ugodno svoje praznike i da budu sretni i veseli i da budemo ujedinjeni oko jednog Stvoritelja Boga Svevisnjeg.Danas sam zaklao Kurban zrtvu to je bila ovca i brzo smo spremili meso tako da smo ga podijelili na one koji trebaju dobiti svoje sledovanje a od mesa kojeg pripada prodici napravili smo obilan rucak.Bilo je veoma dobro i samo zao mi je sto nisam bio u Mekku da prisustvujem Hadziluku jer ovaj Hadziluk ce se zapamtiti da je bio najbolji jer nije se desio nijedan incident.Znaci svi su bili bezbjedni i ako Bog da vratice se bezbjedno svojim kucama kao Hadzije koje su obisle Mekku i Kabu.

Сретан празник свима који га славе :)

dzamija.jpg

Криво ми је што покретач теме није неки хришћанин из Србије, али нема везе. :)

Извињавам се што касним, Газији и осталим форумашима из Србије и региона који славе данас, срећан Курбан-Бајрам и да га у радости и весељу проведу са својим најмилијима - Бајрам шериф мубарек олсун!

Немој тако.
Да сам хтео да вређам или не знам шта не бих написао само две речи.
Суздржао сам се колико сам могао.Оно што мислим о њима мислим сваки дан
а не као неки само кад одгледају неки ''потресни'' снимак или ни тад.
То су они злочинци због којих су вековима наши гинули,гину дан данас и гинуће нажалост у будућности.
То су исти они који су цркву у којој су се причестили косовски јунаци претворили у шталу,срушили безброј цркава и манастира,побили и
протерали све живо на Космету и ни то им није доста већ кују нове планове за нове походе.
Сад ћеш рећи нису сви такви...наравно да нису али...

Да сам хтео да вређам или не знам шта не бих написао само две речи.
Суздржао сам се колико сам могао.Оно што мислим о њима мислим сваки дан
а не као неки само кад одгледају неки ''потресни'' снимак или ни тад.
То су они злочинци због којих су вековима наши гинули,гину дан данас и гинуће нажалост у будућности.
То су исти они који су цркву у којој су се причестили косовски јунаци претворили у шталу,срушили безброј цркава и манастира,побили и
протерали све живо на Космету и ни то им није доста већ кују нове планове за нове походе.
Сад ћеш рећи нису сви такви...наравно да нису али...

Pravo je pitanje za koji si racq uopce onda dolazio na ovu temu, ako to sve doista tako mislis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back