Bajkeri na protestima

Ima i bajkera raznoraznih.
Neki su paravojne formacije zadužene za razno, OJOU, šverc, otmice, ubijstva.

Ovi što se okupljaju vikendima na pasulj i pivo su uglavnom neiživljene mladosti koje posle razvoda smisao života traže u vetru u kosi i povremenim druženjima u kožnim pantalonama.

Znaju se međusobno pa se zna i ko šta od oznaka nosi i sledstveno ko za koga radi.

Slično je i sa lovcima, kinolozima golubarima, pčelarima i svim ostalim putujućim drugarima.

Samo veselo, srećno svima.

Da se sad pojavi Džek Trbosek i raspara nekog SNS-ovca
odmah bi bio proglašen za heroja od strane ustanika.
1000009946.jpg

Matori pozeri iz prošlog veka. Svaki biciklista će da ubije boga u prosečnom bajkeru. Taj ako pretrči 100 m ima da umre od srčke.
Немој толико гласно, на једној другој теми су се бусали у груди СНС ботови да у случају грађанског рата ће студенти да најебу, јер у СНС групацијама маторци имају завршену војну обуку, док су студенти сисице.

Meni je puno srce kad mogu da pomognem da se ta deca osećaju bar malo sigurnije.

Zato idem na svaki skup na koji stignem.

Juče u pošti jedna devojčica pita dal' sme da slika moju kacigu, koja je sa svih strana izlepljena raznim "pumpaj" i "dinstaj" nalepnicama. Vidim da im je to zabavno. :)

sta su bajkeri ?
sekta
politicka partija
banda
kult
paravojska
teletabisi

prisustvo medju bajkerima te cini kakvim ?
ja mislim da potreba za takvom afirmacijom i identifikacija sa takvim ljudima i tim vidom pripadnosti je zapravo neko ocajanje neuspelih ljudi
normalno postoje vrhunski takmicari profesionalci njih ne svrstavam tu.

al ono kao,,, bajker mi dodje kao neki navijac koji ne znam sta i bog zna kako navija neki mehanizam necega za nesto u neke potrebe :D

Dobri nas @Frederick_ mi dade ideju za temu :D

Zasto se toliko popularizuje prisustvo bajkera na demonstracijama?

Bajkeri su uvek bili sinonim za opasne momke kojima fizicki obracun nije stran..zasto se onda toliko favorizuje masovno prisustvo tih ljudi u odnosu na druge populacije stanovnistva?
Batali sinonime. Glupost.

Obicna ali dobro organizivana grupa ljudi koja ima neki svoj stav.

Jedno je simbol a drugo je nevaspitanje i vulgarnost?

Пошто се ћацији непрестано баве заменом теза,
испаде да је горе показати некоме средњи прст,
него симбол смрти !?

Imaš još nekih dilema? :mrgreen:

Немам, али ти имаш !

Država je narod, imaš problem sa razumevanjem pojmova.

Чак и у том смислу не може подивљали појединац бити важнији од народа.
Али ...

Али држава није то што Ћацији мисле !
Јок ! :nono3:

Држава је екипа људи (тим, фирма ...)
која се изборила за управљачка места
у једном сложеном организму као што је нација (сви људи одређене територије).

Back