Bajka u zivotu, zivot ko u bajci...

Beznadezno emotivna...

Zainteresovan član
Poruka
220
Zene i muskarci, ko god ima sta da kaze na ovu temu...

Vratite film... Recite mi, da li je vas zivot ikada tekao kao po scenariju nekog filma sa hepiendom... A onda ste pomislili, "ovo je kao u bajci"... Ako jeste sta se onda desilo??? Mislite li, kao i ja, da su nam takvi momenti neophodni inace bi se smisao zivota doveo u pitanje... Bila bih zahvalna ako biste dali bitne momente dogadjaja... :)

Vratite film... Recite mi, da li je vas zivot ikada tekao kao po scenariju nekog filma sa hepiendom... A onda ste pomislili, "ovo je kao u bajci"... Ako jeste sta se onda desilo??? Mislite li, kao i ja, da su nam takvi momenti neophodni inace bi se smisao zivota doveo u pitanje... Bila bih zahvalna ako biste dali bitne momente dogadjaja... :)

to nisam ja, to je moja Trauma :zaljubljena:

Naravno... pomislila sam...
Da nema premisa tragedije i drame, moj život bi bio romantična-komedija, Bajka... ali ebi ga... ;):mrgreen:

Znaš kako kažu, kad ti sve u životu ide kako treba, stavi kamen u cipelu, da te bar on žulja...;)

Veoma kvalitetna tema..i čestitam:) ..prelistavajući sjećanja,nekako sam zastala ispred sebe začuđena koliko je iza mene trenutaka koji su imali miris i okus bajke..dođu oni,ti trenuci,znaju i da traju prirodno i neometano..ali oni uvijek moraju da se završe.Kao i sve.Sve ima svoju evoluciju,pa i bajka ..Nekad nas nepovratno odnesu u gorčinu,a nekad tek samo okrznu pa se smijemo sebi..Po mom mišljenju,najvažnije je da oni postoje..da nam život daruje te bajkolike čase,dane..jer po njima Jesmo.
Zanimljivo je da neke bajke zapravo i živimo,ali kao da nismo svjesni da su bajke jer vremenom se njihov oblik promijeni..sve polazi od našeg poimanja željenog i nivoa zadovoljstva sobom.Ljudi su zaboravili da sanjaju...da budu sretni čak i kad nema bajke ni na vidiku..

Dugo mi je bila zelja da tri, samo tri meseca zivota budu ne kao u bajci nego onako lepi, bezbrizni, normalni.
I eto krenulo, lep posao, redovna plata, mogucnost da ucim i napredujem, deca bez problema, u kuci mir, nema ljudi koji mi lose uticu na raspolozenje, dobro se osecam, mnogo toga sto mi ispunjava vreme, zivot. Mnogo smeha, malo brige.
I nije trajalo tri meseca. Da jeste mozda bih to smatrala bajkom.

spadam u glumpavije,jel ovo znaci da ces smrsati,il da znas da posle lepog dolazi ruzno...
il nesto drugo znaci:think:

znaci da posle svakog lepog perioda dolazi ruzan i da posle svakog ruznog dolazi lep. ima veze sa nadom, ali i sa time da covek ne ocekuje uvek bajku i da se ne prepusti toku cak i onda kada mu je dobro. ljudi su kada im je dobro skloni da zbaorave da nista nije vecno, slicno je i kada im je lose.

ocigledno sam jedina ja na krstarici citala teske bajke poput Bele grive, Devojcice sa sibicama, ostre ruske, braca G. ili Hans K. - ko bese imao surovije bajke :think:
meni mama kupila "Malu sirenu" bez hepi-enda ( da se ne ponavljam sa ruzicastom penom) ....

mozda je moj zivot zbog toga imao bajkovite elemente :mrgreen:

Back