Baja Mali Knindža

Nista, samo je licemer.
I da jeste...nista vise od onih koji zive u Srbiji i pljuju po njoj.
Nije bas tako, mrznja patriJota seže mnogo dalje od mržnje politike.

Nemacka danas nema apsolutno nikakve veze sa Hitlerom.
Zato nikome i ne smeta zivot u njoj.
Kako ti znas ko koga i koliko mrzi?
Meni Baja ne lici na covjeka koji ikog mrzi.
Pjesme mu ne pozivaju na mrznju.
A ako mrzi ustase,njih i treba da mrzi.

Isto tako i gdje on kupuje stanove djeci nema veze sa njegovim patriotizmom,za svoj novac moze da ih kupuje bilo gdje.
Isto kao i ti i ja.

I da jeste...nista vise od onih koji zive u Srbiji i pljuju po njoj.

Kako ti znas ko koga i koliko mrzi?
Meni Baja ne lici na covjeka koji ikog mrzi.
Pjesme mu ne pozivaju na mrznju.
A ako mrzi ustase,njih i treba da mrzi.

Isto tako i gdje on kupuje stanove djeci nema veze sa njegovim patriotizmom,za svoj novac moze da ih kupuje bilo gdje.
Isto kao i ti i ja.
Patriotizam? Svima su puna usta Kosova i Metohije, a vole i da crtaju moj omiljeni grafit Kad se vojska na... Svima sam rekao da prodaju sve što imaju na teritoriji uže Srbije i trajno se presele u Mitrovicu, Zubin potok, Leposavić ili Zvečan. Šta misliš, koliko je ljudi to uradilo?

Ne bih da ìzigravam drvenog advokata Baji,ali imam osjecaj da mnogima najvise smeta sto je on pjevao srpske patriotske pjesme.
Nisam nikad cula da je neko opleo po Tompsonu.
Svi narodi,manje vise imaju takve pjesme,ali samo je Baja "sovinista"itd.

Svi su oni ratnohuskaci, a to je krivicno delo. Nazalost, ceo Balkan je jedno veliko bezakonje, pa niko nikad zbog toga nije odgovarao.

Nisu oni ratnohuskaci.
Ratne huskace gledamo svaki dan na tv-u u vidi politicara.
Nece Baja izazvati rat,ne boj se.
On je samo posljedica,nije uzrok.

Jeste, manji od ovih na teveu, ali i dalje je deo iste propagande.

Sve su to krivicna dela, ali nazalost, mi smo gradjanski nezreli narodi na Balkanu.

Pre 2 nedelje, sede u cekaonici kod pedijatra ocevi: Srbin, Hrvat, Bosnjak, Rus i Ukrajinac. Svi razmisljaju i pricaju medjusobno samo o jednom: zdravlju svoje dece.
Ta slika mi je bila ubedljivo najveci pokazatelj kompletnog besmisla svih ratova i svih srannja.

Sve ratnohuskace, od najvecih do najmanjih, na stroge robije.
I eto mira i sreće.

Naravno da ne jer meni nisu puna usta patrotizma, srpstva, pravoslavlja i ne znam čega već. Doduše, dole sam služio 12 meseci pa sam video izbliza gde sve to sve vodi.
Kako ti ispoljavas patriotizam?
Da se razumijemo,znam ja na sta ti mislis.
Ti koji su najglasniji su zadnji kad stvarno treba.
Patriotizam,srpstvo i pravoslavlje su pozitivne stvari ako se ne zloupotrebljavaju.
A tu su politicari najveci krivci.

Jeste, manji od ovih na teveu, ali i dalje je deo iste propagande.

Sve su to krivicna dela, ali nazalost, mi smo gradjanski nezreli narodi na Balkanu.

Pre 2 nedelje, sede u cekaonici kod pedijatra ocevi: Srbin, Hrvat, Bosnjak, Rus i Ukrajinac. Svi razmisljaju i pricaju medjusobno samo o jednom: zdravlju svoje dece.
Ta slika mi je bila ubedljivo najveci pokazatelj kompletnog besmisla svih ratova i svih srannja.

Sve ratnohuskace, od najvecih do najmanjih, na stroge robije.
I eto mira i sreće.
Ratovi su uvijek besmisleni.Osim onima koji od njih profitiraju.

Kako ti ispoljavas patriotizam?
Da se razumijemo,znam ja na sta ti mislis.
Ti koji su najglasniji su zadnji kad stvarno treba.
Patriotizam,srpstvo i pravoslavlje su pozitivne stvari ako se ne zloupotrebljavaju.
A tu su politicari najveci krivci.
Kako ispoljavam? Svako jutro pustim pesmu Volimo te Otadžbino naša i da vidiš kako mi lepo počne dan.
Inače, pravi sam patriota kao Mile Ronhil.

Patriotizam se ispoljava samo na jedan nacin: tako sto, gde god si u svetu, ponasas se primereno, jer svojim ponasanjem predstavljas svoju zemlju.

Dakle, radis posteno, zivis posteno, dobar si komsija, pouzdan prijatelj, pokazes manire svuda, lepo vaspitanje...

Ti mislis da iko na ovom svijetu vjeruje da je on patriota?
Patriota je za svoj dzep.
Bravo. Vidim da pišeš ijekavicom pa pretpostavljam da si izBosne. U rangu je ovog našeg ******og, ali to je već neka druga tema.
BMK je govedo koji je na muci naroda preko Drine lepo zaradio i da se pitam, glavni grad Otadžbine bi video samo putem malog ekrana tv prijemnika.

Patriotizam se ispoljava samo na jedan nacin: tako sto, gde god si u svetu, ponasas se primereno, jer svojim ponasanjem predstavljas svoju zemlju.

Dakle, radis posteno, zivis posteno, dobar si komsija, pouzdan prijatelj, pokazes manire svuda, lepo vaspitanje...
Da.
Ali evo primjer Novaka Djokovica.
Sve to jeste i vise od toga,ali opet nekima smeta.

Bravo. Vidim da pišeš ijekavicom pa pretpostavljam da si izBosne. U rangu je ovog našeg ******og, ali to je već neka druga tema.
BMK je govedo koji je na muci naroda preko Drine lepo zaradio i da se pitam, glavni grad Otadžbine bi video samo putem malog ekrana tv prijemnika.
Nije on zaradio ni na cijoj muci.Muka je bila ista i s njim i bez njega.
Njegove pjesme su bile slusane u ratu.Pokusali su mnogi isto,ali nisu bili popularni.Narod je zelio nekog takvog,da nije on bio bi neko kao on.Nije on imao ni neke materijalne dobiti tada...mozda sada vise zivi na racun stare slave,ali tada,nit je odrzavao neke koncerte,niti je mogao zaraditi od prodaje kaseta,kad je vladala piraterija.
Jednostavno,i u muci se pjevalo.A on je samo pogodio "zicu".
Opasniji su bili profiteri druge vrste,koji su svercovali naftom,oruzjem...itd.Dok je narod ginuo,oni se obogatili i sad su ugledni biznismeni.

Odličan teniser i vrhunski prodavač srpske magle. Mislim, važno je da se sluša SNS popadija.
Ko je sns popadija?
Nisam u toku i nervira me sto se svaka tema kod nas pretvori u temu o politici.
Komentarisala sam Baju kao muzicki fenomen,a okrenulo se prici gdje je on kupio stanove djeci.
Kad bi mi sve znali ko je gdje kupio stanove djeci,mozda bi i o drugim ljudima imali drugacije misljenje.

Da.
Ali evo primjer Novaka Djokovica.
Sve to jeste i vise od toga,ali opet nekima smeta.
Знам неколико особа које не воле Новака Ђоковића, а као разлог наводе то што он кажу млати милионе а они од њега немају никакве користи. 😆 Какви дебили, као да је од њих украо те милионе а не сам их зноју зарадио као што јесте.

Знам неколико особа које не воле Новака Ђоковића, а као разлог наводе то што он кажу млати милионе а они од њега немају никакве користи. 😆 Какви дебили, као да је од њих узео те милионе а не сам их зноју зарадио као што јесте.

Kad igra, navijam za njega svim srcem, ali da ga volim - zasto?

I kako je, uopste, moguce voleti nekoga koga ne poznajes? 🤔

Ko je sns popadija?
Nisam u toku i nervira me sto se svaka tema kod nas pretvori u temu o politici.
Komentarisala sam Baju kao muzicki fenomen,a okrenulo se prici gdje je on kupio stanove djeci.
Kad bi mi sve znali ko je gdje kupio stanove djeci,mozda bi i o drugim ljudima imali drugacije misljenje.
Gospođa koja peva modernu verziju Volimo te Otadžbino naša pod imenom Veseli se srpski rode ili kako već ovom sluđenom narodu kojem ispiraju mozak. Naravno da je sve kod nas politika. Nije politika? Onda komplet ekipa na čelu sa Novakom, Ronhilom, BMK, SNS popadijom i ovim nedavačima Kosova put pod noge u ova 4 grada dole i toeto. Šta, nećemo? Što, je l' može da se zapuca?

Kad igra, navijam za njega svim srcem, ali da ga volim - zasto?

I kako je, uopste, moguce voleti nekoga koga ne poznajes? 🤔
За те што сам рекао да га не воле мислио сам да не поштују то што је Новак постигао, а и згражају се над тим што је он национална икона. Један је својевремено рекао да навија за Федерера кад игра против Ђоковића. 🤣

Back