zaluđenik
Domaćin
- Poruka
- 4.743
Kao i Vučića što su "naterali" da se kandiduje, on nije hteo, ali ubediše ga...Не. Недавно је изјавила да се врши притисак на њу да се кандидује и то је протумачено као увертира.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao i Vučića što su "naterali" da se kandiduje, on nije hteo, ali ubediše ga...Не. Недавно је изјавила да се врши притисак на њу да се кандидује и то је протумачено као увертира.
Merika klizi u gradjanski rat i to treba pozdraviti.
Pobrkala si, to je Klinton (Bil, ne Hilari) na taj način rešavao impičment.Da ali to slabi njegov ugled pred predstojeće izbore
A to znači samo jedno: WAR IN THE GULF
DESERT STORM GET IT ON
60% demokrata smatra da Hilari NE treba da se kandiduje.Хилари
Ko je šta napravio u Ukrajini? Bajden zaposlio sina? Ucenjivao Ukrajinu da otpusti tužioca?оно што су направили у Украјини им се вратило као бумеранг
Sanders i Voren imaju podrsku glasaca, ali nemaju podrsku Klinton klana, koji bi radije pustio Trampa ponovo da pobedi, nego da pobedi neko od demokrata van njihovog kampa.нема шансе да комуњаре (Сандерс и Покохантес) победе. Као и свуда у свету, народне масе се манипулишу онима који имају паре. Оба кампа имају паре али је преЦедников јачи.
Ko je šta napravio u Ukrajini? Bajden zaposlio sina? Ucenjivao Ukrajinu da otpusti tužioca?
Da ali ako se Klintonova ponovo kandiduje, onda imaš iz keca u keca. Mislim, ne znam tu sportsku terminologiju.Sanders i Voren imaju podrsku glasaca, ali nemaju podrsku Klinton klana, koji bi radije pustio Trampa ponovo da pobedi, nego da pobedi neko od demokrata van njihovog kampa.
Bajden je iz Klinton klana i izgubice od Trampa.Da ali ako se Klintonova ponovo kandiduje, onda imaš iz keca u keca. Mislim, ne znam tu sportsku terminologiju.
Neophodno je da slobodni svet ponovo uzme dizgine, jer imamo situaciju da svaki Proliver Mlakar otvara teme o migrantima
Da, s jedne strane glupo je birati žensku glavu kad je Đavo odneo šalu.Bajden je iz Klinton klana i izgubice od Trampa.
Vise od 60% demokrata i nezavisnih biraca smatra da Hilari ne treba da se kandiduje.
Sto, Voren i Tulsi mogu da pobede Trampa.Da, s jedne strane glupo je birati žensku glavu kad je Đavo odneo šalu.
S druge strane, bilo bi poetično da imamo reprizu 2016 sa korekcijom da Tramp ide u zatvor.
A ti si beše protiv Hilari isključivo jer si ponet naslovima večernjih novosti iz 1999.Sto, Voren i Tulsi mogu da pobede Trampa.
Bice kao i 2016. histericna Hilari ce kriviti sve za poraz, osim same sebe.![]()
Hilari je sa uzivanjem pricala kako je oslobodila silovatelja devojcice, iako je znala da je kriv, a crnce je proglasila superkriminalcima koje treba strpati u zatvor i baciti kljuc.A ti si beše protiv Hilari isključivo jer si ponet naslovima večernjih novosti iz 1999.
To si čitao na sajtu я-lažem.ruHilari je sa uzivanjem pricala kako je oslobodila silovatelja devojcice, iako je znala da je kriv, a crnce je proglasila superkriminalcima koje treba strpati u zatvor i baciti kljuc.
Tramp je budala, Hilari je zlo.
Ne, to su njene izjave, potrazi.To si čitao na sajtu я-lažem.ru
Hilari je bliža tebi nego meni po fiskalnoj politici