Dzabe pokusavas da mu objasnis kad ne moze da shvati, potraznja je takva i kvalitet kluba je takav, da stvarno moze da diktira te cene, na koje se doticna gospodjica koja je otvorila temu zali. Kao da su njenih 3 EVRA, vredniji nego necijih 300. Ja sam bio u Top Hillu, nisam imao sto, a potrosio sam 20 puta vise od jednog soka i ne zalim se, to je realnost. Neko je dobio separe ali on je potrosio 50 puta vise od mene, sto znaci da je potrosio 1000 puta vise od ove gospodjice, a ona hoce da ih konobar tretira isto, nazalost to se protivi danasnjim sistemima vrednosti
...postoji jedna greska, niko ne dobije separe, separe se placa u zavisnosti od toga da li neko gostuje ili ne....kad je gostovala Ceca, separe je kostao od 1000 do 3000e...pa se to podeli na broj
osoba koje su u istom...ili eventualno plati neko sam za sebe i svoje prijatelje....
...to sto neko ne moze da plati ne znaci da je manje vredan...ali jednostavno nemamo svi iste mogucnosti i to je to...
...ne razumem zasto i zbog cega tolika ne trpeljivost prema CG stanovnistvu, kad su konobari uglavnom iz Srbije i BiH, sto samim tim znaci da i ako su nepristojni, bahati ili kakvi god, to nisu
crnogorci....i treba se zapitati zasto se ti sezonski radnici tako ponasaju...a odgovor je samo jedan, njima je cilj zarada, a zaradice samo i iskljucivo od onogo gosta koji ima para i koji ne broji
kusur kad mu se vraca, nego ga cak i ne uzme....samim tim je on "bolji" to vece od nekog drugog ko nije imao srece da usluzi takvog gosta...to je jednostavno tako...treba za tih par meseci
zaraditi i otici kuci punog novcanika...
...kad to shvatite drugacije ce te gledati na sve....
...i jos nesto kad vam toliko ne odgovara CG pa sto idete tamo, imaju oni gostiju i bez vas par iz kojih izbija neka zloca i ne trpeljivost, sto je jako ruzno, jer nista gore nego kad se svi
stave u isti kos, a da se narod generalno ni ne poznaje....