Бахати возач пуцао на жену која је ауто возила спорије

Проклете жене возачи!!!

Ма крив је народ бре а искрено се надам да ће они који су га оцинкрарили да се сретну очи у очи у суп на идентификацију ако, а надам се да неће јер што се више надаш и молиш судбина ће ти помоћи, буду ухватили тог храброг бунтовника, бизнисмена, витеза са асфалта. Све и свашта причају иза леђа а овамо да га сретну усрали би се. Напред царе, нико нема муda ко ти. :worth:

Овог Синђелића, овог Карађорђа аутобана су нашли да хапсе, а ове жентурине пуштају несметано да возе!

Море, да ми је власт само пет минута...

Мислим да је време да се ујединимо и покажемо диктаторској власти да нашу снагу и памет будућности и узор неће моћи малтретирати јер идијоти једни не схватају да је то можда неки нови Ђинђић.
Чуо сам једном да, да би био добар бизнисмен па чак и онај што мало мути треба да будеш много паметан интелигентан и надарен а о храбрости да не говоримо. Нове легенде се рађају а то што су били у затвору и што су неког рокнули? Па то је још један велики животни испит који само најјбољи положе а народ је стока идијотска којој не вреди објашњавати.
Риспект, риспект.

Poslednja izmena:
Ovu budalu treba obesiti o prvu banderu.

Kada ovog majmuna budu priveli na informativni razgovor (a to će biti samo informativni razgovor jer slični bahati majmuni koji rade u policiji neće naći nikakve elemente krivičnog dela pa će "lice uputiti" sudiji za prekršaje) gradjani Niša treba da se skupe, da razbucaju celu policijsku stanicu i izvedu ovo gov.no i obese ga lepo na sred grada!

Država i policija očigledno nisu u stanju da nas zaštite, moraćemo izgleda da uzmemo konopac i motke u ruke pa da sami sprovodimo svoju pravdu. Ne znam samo zašto plaćamo porez? Da bi nas isti ovakvi bahati majmuni, samo u uniformama, maltretirali i kažnjavali dok prelazimo ulicu van pešačkog, ako nemamo trougao i komplet sijalica u kolima i ako nismo poneli lične karte kad krenemo da izbacimo smeće i kupimo cigarete?

ruka mu se osusila
I ne samo ruka

- - - - - - - - - -

I sta to je razlog da puca na nju?

samo to nismo saznali...spora vožnja, šta li...

- - - - - - - - - -

Мислим да је време да се ујединимо и покажемо диктаторској власти да нашу снагу и памет будућности и узор неће моћи малтретирати јер идијоти једни не схватају да је то можда неки нови Ђинђић.
Чуо сам једном да, да би био добар бизнисмен па чак и онај што мало мути треба да будеш много паметан интелигентан и надарен а о храбрости да не говоримо. Нове легенде се рађају а то што су били у затвору и што су неког рокнули? Па то је још један велики животни испит који само најјбољи положе а народ је стока идијотска којој не вреди објашњавати.
Риспект, риспект.
:zcepanje:

Back