Bachka Palanka!;)

Pravo mesto da postavim jedno praktično pitanje.

Nameravam da se sa porodicom preselim u Bačku Palanku, pa me interesuje zbog ćerke, buduće studentkinje, kakva je situacija s prevozom do Novog Sada.
Da li je autobuska veza dobra i česta, tako da ne moram da planiram još i iznajmljivanje sobe u NS za nju?

Kapiram, pošto je razdaljina relativno mala, da je ipak moguće biti student-putnik na toj relaciji, ali ipak je drugačije kad ti neko ko tu živi objasni situaciju.

Unapred hvala!

:)

Pravo mesto da postavim jedno praktično pitanje.

Nameravam da se sa porodicom preselim u Bačku Palanku, pa me interesuje zbog ćerke, buduće studentkinje, kakva je situacija s prevozom do Novog Sada.
Da li je autobuska veza dobra i česta, tako da ne moram da planiram još i iznajmljivanje sobe u NS za nju?

Kapiram, pošto je razdaljina relativno mala, da je ipak moguće biti student-putnik na toj relaciji, ali ipak je drugačije kad ti neko ko tu živi objasni situaciju.

Unapred hvala!

:)

Zivim u Novom Sadu gde i studiram i znam dosta studenata iz BP koji putuju svaki dan i nije problem jer najmoderniji autobusi Dunavprevoza idu svakih pola sata sat...Uz to postoje i taksisti koji idu non - stop.Bio sam u Backoj Palanci i moram reci da sam odusevljen mesto,narocito me je odusevio prilaz Dunavu i plaze tokom leta.
Iz kog mesta se selite u BP/?

Да не иде неко из Паланке на концерт Београдског синдиката 28.04. па да се организујемо да иде више нас или ако неко хоће да вози па да платим гориво или већ некако да се договоримо?

Back