babilonska bludnica .

antikrist ce izgraditi novi babilon ?

• da .

• ne .

• previse pitas .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
dakle genetske predispozicije ? :lol:

slobodna volja

- - - - - - - - - -

Ako je Bog stvorio đavola, onda je Bogu okrutniji od samoga đavola. A ako ne želi da interveniše i da kao svemoćan uništi đavola, onda je on saučesnik u đavoljem poslu :). Prosta logika, zar ne?!

Bog je LJUBAV sve sto on stvara je dobro

a andjeli i ljudi su sami zgresili i cinili zlo
sami su sebe ucinili zlima...
da nacrtam ne svi nego deo njih
jer mi se svi kace za rec

Postovanje Hard,
jedini si ti dao pravi odgovor,ko je babilonska Bludnica,upravo tako Vatikan na celu sa papom-ANTIHRISTOM.Zasto je to tako?U katolickim katedralama su masonska obelezja,jasuiti(stara inkvizivija) se zaklinje kontra Hristu,papa nosi oznake malteskih vitezova,odora predtavlja znake egopatskog boga Horusa,a takodje i papina kapa predtavlja egipatsko obelezje.
zato u Otkrivenju pise da Bog poziva SVOJ narod recima:"Izadjite iz nje Narode Moj,da se ne pomesate u grehe njezine.
Sta se ustvari desava:Vatikan preko svih tajnih drustava(malt.vitezovi,rozenkrajceri,masoni,jesuiti i ostali)i novog svetskog poretka zeli da ZAVLADA zemljinom kuglom.Sa pravoslavnim patrijarhom papa vec sluzi liturgiju,protestanti ce malo po malo da im se pridruze,a EKUMENSKI sabori postoje da se SVE svetski priznate i poznate religije skupljaju na godisnjem nivou i ne uzimajuci Tvorca u obzir,smisljaju i kuju planove za buducnost,koja je na vratima.
Zato je Isus rekao:"idite,ne poznajem vas";,zato Bog preko Duha i Neveste u Otkrivenju zove :"DODJI";,a takodje u Otkrivenju pise da je vreme Laodikeja,sto znaci MALKOST i zato Bog kaze:"s obzirom da nisi ni studen,ni vruc,IZBLJVACU te iz usta mojih".
Da li vam je sada JASNO o cemu pise u Pismu,a posebno da su dve knjge NAJZNACAJNIJE u celoj Prici:1-Postanak;2-Otkrivenje.
Razmislite mali da li je tako,jer se kockice SLAZU jedna po jedna.:whistling:

ne vjerujem da je vatikan a takve planove za osvajanje svijeta ima svaka organizacija od microsofta do mcdonaldsa . to je normalna stvar da se zeli prosiriti doseg utjecaja . ja sam vec pisao o " boginji " dakle zenskoj verziji bozanstva i to je mislim pravi odgovor . ovo sa bludnica i mene malo buni jer osoba sa bozanskim osobinama nema potrebe da bludnici kada moze birati sta ce i kako raditi .

u apokalipsi se spominje zena kao babilonska bludnica pa se postavlja pitanje na kakav tj koji babilon se misli . mislim da nije rijec o originalnom mezopotamijskom babilonu jer je on samo kulturno - povijesni spomenik vec o novom babilonu tj o novome gradu koji ce imati odlike babilona . pod to mislim na grad u kojem ce zivjeti jako mnogo razlicitih naroda kao sto je u originalnom babilonu zivjelo stanovnistvo istina dovedeno kao roblje iz svih djelova tada poznatoga svijeta .

babilonska bludnica nije nista drugo nego naziv za sotonu . vec sam pisao o tome da ce sotona biti zena dok je zvijer ili antikrist muskarac .grad koji bi mogao biti uzet kao uzor za izgradnju novog babilona je nju jork sa svojim etnickim cetvrtima ( kineska , talijanska ... ) . za takav novi grad podjeljen na etnicke ( a moguce i vjerske cetvrti : npr mormonska , sunitska , hindu , jehovinih svjedoka ) potreban je ogroman prostor jer pretpostavljam da ce imati barem 10 milijuna stanovnika .

po cijelom svijetu nicu planski gradovi a u tome prednjaci kina koja masovno gradi nove milijunske gradove po svojim slabo naseljenim djelovima teritorija . i na nasem podrucju postoji planski grad u izgradnji i zove se " slobomir " a naslazi se djelom u bih a djelom u srbiji . dakle ti planski gradovi nisu nista novo i originalno .

naravno za desetomilijunski grad bilo bi potrebno izdvojiti ogromna sredstva i pronaci dobru lokaciju da ne bi bio unisten nekom kataklizmom . mislim da ce novi babilon biti u europi a da ce new york biti unisten . takav novi babilon osiguran novim tehnologijam ( prije svega mislim na nadzorne kamere i gps u desnoj ruci populacije ) bio bi najsigurniji grad na svijetu i na neki nacin izlog covjecanstva .

Kad se nagađa onda je sve moguće ..

lust.jpg

Krovlijeva tarot karta Strast a umisljeni vitez svetog Djordja koji visi u pravoslavnoj crkvi svaki drugi dan misli da ovo nije licemerno i ne seca se sta je pisao do pre mesec dana. Imas li trunku karaktera?

Postovanje Ravena,
nema sta tu da se veruje ili ne veruje,procesljaj malo religijsku istoriju,evo ti par asocijacija iz
Otkrivenja17,9 За ово је потребан разум и мудрост: Се -
дам глава представљају седам гора на којима жена седи.
i stih 5:5 На челу јој је било написано
име: „Тајна, Вавилон Велики, мајка блудни -
ца ма и земаљским гадостима.”
6 И видео сам
да је жена пијана од крви светих и од крви
Исусових сведока.
Pitanje za tebe:KO su Isusovi Svedoci?

Krovlijeva tarot karta Strast a umisljeni vitez svetog Djordja koji visi u pravoslavnoj crkvi svaki drugi dan misli da ovo nije licemerno i ne seca se sta je pisao do pre mesec dana. Imas li trunku karaktera?

Kakav sveti Đorđe? Gubiš se, dječače, ponovo...

Krouli je namerio da Atu nazove "Snaga", a naziv je promenjen u "Požuda" tek posle završetka rada sa Fridom Haris.

ZNAČI(omiljena poštapalica kojom moj sin kreće da mi se obraća, doduše, kad je nastavio sa- brate- dobio je šamarčinu i salvu nepedagoških psovki), kratko i jasno- žene su krive za sve, 'el to poenta, kako god da okreneš i Sotoni i Bogu za njihovu nesposobnost, žene su dežuni krivci.

ZNAČI(omiljena poštapalica kojom moj sin kreće da mi se obraća, doduše, kad je nastavio sa- brate- dobio je šamarčinu i salvu nepedagoških psovki), kratko i jasno- žene su krive za sve, 'el to poenta, kako god da okreneš i Sotoni i Bogu za njihovu nesposobnost, žene su dežuni krivci.

nije to prava zena ;)

Simbolicno predstavljena Lazna religija jer je Bog vidi kako se kurrva sa carevima zemaljskim na kojima simbolicno jase tj zver politicka :)

Otkrivenje 17

1 I dođe jedan od sedam anđela koji imahu sedam čaša, i govori sa mnom govoreći mi: hodi da ti pokažem sud Kurrve velike, koja sjedi na vodama mnogima;
Jer. 51:13, Jezek. 31:4, Naum 3:4, 2 Tim. 3:1, Otkr. 15:1, Otkr. 15:6, Otkr. 16:1, Otkr. 16:15, Otkr. 18:1, Otkr. 19:2, Otkr. 21:9

2 S kojom se kurvaše carevi zemaljski, i koji žive na zemlji opiše se vinom kurvarstva njezina.
Isa. 23:17, Jer. 51:7, Otkr. 18:3

3 I uvede me duh u pusto mjesto; i vidjeh ženu gdje sjedi na zvijeri crvenoj koja bješe puna imena hulnijeh i imaše sedam glava i deset rogova.
Otkr. 1:10, Otkr. 12:3, Otkr. 12:6, Otkr. 13:1, Otkr. 21:10

4 I žena bješe obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragijem i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svojega;
Jer. 51:7, Otkr. 18:12

5 I na čelu njezinu napisano ime: tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskima.
2 Sol. 2:7, Otkr. 11:8, Otkr. 18:9

6 I vidjeh ženu pijanu od krvi svetijeh i od krvi svjedoka Isusovijeh; i začudih se čudom velikijem kad je vidjeh.
Djela 22:20, Otkr. 6:9

7 I reče mi anđeo: što se čudiš? Ja ću ti kazati tajnu ove žene, i zvijeri što je nosi i ima sedam glava i deset rogova.

15 I reče mi: vode, što si vidio, gdje sjedi kurrva, ono su ljudi i narodi, i plemena i jezici.
Isa. 8:7, Jezek. 31:4, Dan. 7:2, Otkr. 11:9, Otkr. 13:7

16 I deset rogova, što si vidio na zvijeri, oni će omrznuti na kurvu, i opustošiće je i ogoluzniti, i meso njezino poješće i sažeći će je ognjem.
Jer. 50:41, Jezek. 16:37, Otkr. 18:

17 Jer je Bog dao u srca njihova da učine volju njegovu, i da učine volju jednu, i da dadu carstvo svoje zvijeri, dok se svrše riječi Božije.
Dan. 8:24, Rim. 1:26, Otkr. 10:7

18 I žena, koju si vidio, jest grad veliki, koji ima carstvo nad carstvima zemaljskima.
Otkr. 12:4, Otkr. 16:19

Znaci Bog ce uciniti da ovi Carevi koje jase, omrznu na Vavilon Veliki ( Laznu Religiju ) i uniste ga tj simbolicnu Zenu :hvala:

Poslednja izmena:
nije to prava zena ;)

Simbolicno predstavljena Lazna religija jer je Bog vidi kako se kurrva sa carevima zemaljskim na kojima simbolicno jase tj zver politicka :)
Pa ako je simbolički, što mora da je u ženskom rodu, jel to podrazumevano(jer je politika *****, opet, podrazumevano, a njome se bavi Adamovo koleno iliti rebro u 99 posto slučajeva)ili se misli da Lažnu religiju propovedaju samo žene(mada rod nije isti u svakom jeziku, ili je to slobodno tumačenje, jopet?)

Back