Baba Vanga-Slepa Bugarska Prorocica

Да ли верујете да ће се остварити пророчанство о 3. светском рату 2010

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bas prije neki dan gledao sam emisiju gdje je tema nuklearni rat i sada oni objasnavaju da je moguce prezivjeti nuklearku ,Kada padne u onoj pecurki se nalaze te radiaktivne cestice i treba 20 min. nakon eksplozije da te cestice padnu na zemlju tako da imate 20 min da pobjegnete u podrum ali debljinja zidova mora da bude nekih 2 - 2 ipo metra :roll: da te cestice nemogu da prodju kroz zid. Tek posle 3 dana smijete izaci iz podruma i bjezati iz grada :per:

e sada kada ona padne idu neka 2 talasa treba se sakriti iza nekog zida ili kuce
1 talas je onaj talas od ekplozije a 2 ne neki svjetlosni ali u njega se nesmije gledati jer je jacina kao 1000 bliceva ako budete gledali privremeno cete oslepiti .. tako nesto na neka 2- 3 sata. :)

Poslednja izmena:
Ma sigurno se moze preziveti nuklearna eksplozija. Ako ste gledali indijanu dzonsa zadji deo.

Sakrijete se u frizider i eksplozivni talas ce vas baciti na sigurno mesto, gde vi izadjete iz frizidera i odsetate u suton. Ma daj bre. Da se sakrijes iza zida od talasa.

Znas li koja je to jacina. Pa taj talas rusi sve kuce u radijusu od nekoliko stotina kilometara, mozda i hiljada. Bas ces da se sakrijes iza zida i prezivis. Jedino ako si dovoljno daleko od te atomske bombe da te ne zahvati talas, ali recimo da bace u Albaniju Atomsku bombu, mi smo najebali kako god okrenes. Nema podruma, radijacija traje desetine godina. Pogledaj samo Cernobilj.

Ja kada sam pročitao prvi put njena proročanstva nisam celu noć spavao.Sada sam shvatio da je ona bila obična vračara.Ako se i ostvari ovo za 2010,mislim da će u trenutku eksplozije prve nuklearne doći Isus.Ali za svaki slučaj,ako se ostavre ovi događaji što slede pre rata,sukobi u tamo nekoj zemlji(zaboravio sam kako se zove)i atentati na četiri državnika ja sam spreman da sa porodicom pobegnem u Južnu Afriku.Tamo moji roditelji imaju dobre prijatelje,pa bi nam oni pomogli.Naravnno da ne bi voleo da se to desi,ali to je zadnja opcija.:D
Tako je obicna vracara :aha:

Ma sigurno se moze preziveti nuklearna eksplozija. Ako ste gledali indijanu dzonsa zadji deo.

Sakrijete se u frizider i eksplozivni talas ce vas baciti na sigurno mesto, gde vi izadjete iz frizidera i odsetate u suton. Ma daj bre. Da se sakrijes iza zida od talasa.

Znas li koja je to jacina. Pa taj talas rusi sve kuce u radijusu od nekoliko stotina kilometara, mozda i hiljada. Bas ces da se sakrijes iza zida i prezivis. Jedino ako si dovoljno daleko od te atomske bombe da te ne zahvati talas, ali recimo da bace u Albaniju Atomsku bombu, mi smo najebali kako god okrenes. Nema podruma, radijacija traje desetine godina. Pogledaj samo Cernobilj.

Pa naravno da umres ako si blizu sve zavisi od jacine bombe..

@seljanovo: Ti zaista nisi cuo za Cernobilj?

Btw ja mislim da je rep pukao od naglog okretanja helikoptera. Jer ***, okrenuo se iznenada naglavacke i pao u reaktor.

Btw opet @seljanovo: To wiki how to survive a nuclear attack mozes da gurnes ... zna se gde.

Ako znam da ce nuklearka pasti negde blizu srbije ima da bezim glavom bez obzira, ti se spasavaj pa se posle, ako nekako prezivis leci od svih oblika rak(ova?)a koji postoje.

@seljanovo: Ti zaista nisi cuo za Cernobilj?

Btw ja mislim da je rep pukao od naglog okretanja helikoptera. Jer ***, okrenuo se iznenada naglavacke i pao u reaktor.

Btw opet @seljanovo: To wiki how to survive a nuclear attack mozes da gurnes ... zna se gde.

Ako znam da ce nuklearka pasti negde blizu srbije ima da bezim glavom bez obzira, ti se spasavaj pa se posle, ako nekako prezivis leci od svih oblika rak(ova?)a koji postoje.

Poenta je da priroda uvjek prezivljava .. U černobilu rastu drveca sa 2 krosne , ali stvar je u tome da priroda prezivljava..

Back