Baba Vanga-Slepa Bugarska Prorocica

Да ли верујете да ће се остварити пророчанство о 3. светском рату 2010

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hm... Ah te zagonetke... Ja to zovem licimerje... Isto kao kada tovarim nekog, a ne kazem mu direktno sta mislim, nego sve okolo naokolo pa boc... Nije u redu... Sto ne rece lepo kao covek...

Nego... Vidim tamo pocetak III svetskog rata u novembru... Ovo uopste nije daleko od istine s obzirom na desavanja na Bliskom istoku i zaostravanja odnosa izmedju Turske i Izraela...

Sada cujem da i Iran salje svoje brodove kao podrsku drugoj turi humanitarne pomoci... Nikako to nece na dobro da izadje....

Ovaj scenario sam vec negde ispisao, ali da ga ponovim...

Pocetak oruzanih sukoba izmedju Turske i Izraela mogu da iskoriste Grci na Kipru kako bi povratili Severni Kipar. Turci bi tu vec ratovali na dva fronta, a Grcka bi poslala svoje vojnike u pomoc svom narodu na Kipru. Ucesce Grcke u ratu bi verovatno iskoristili Albanci kako bi okupirali severnu/zapadnu Grcku i priblizili se ostvarivanju cilja Velike Albanije....
U medjuvremenu bi se NATO raspao zbog nepruzanja podrske Turskoj koja je clanica NATO-a. To bi znacilo povlacenje trupa sa Kosova, sto ce Srbi svakako da iskoriste kako bi povratili svoju zemlju. Ratno stanje u Srbiji ce da iskoriste bosanski muslimani kako bi proterali Srbe iz Bosne i ukinuli RS. Srbi na dva fronta, a Hrvati pomazu Muslimane, jer se plase da bi eventualna pobeda Srba u Bosni, znacila da ce Srbi da krenu i prema Hrvatskoj i vrate svoju zemlju koju je Hrvatska okupirala.
To izaziva sukobe i izmedju Srba i Hrvata... Tako se ponovo siri rat na Balkanu. Samo ovaj put Srbi imaju vise sansi, jer ce manje da budu oci uprte u njih, a vise na desavanja na Bliskom Istoku u kome vec ucestvuje vecina arapskog sveta, USA i njeni saveznici....

ccc,al reziras!:hahaha:

e da,regrutujem ljude na put u prasume Amazonije,da pobegnemo od muslimana,upis do avgustta za sve zainteresovane....

konju jedan sto otkrivas nas plan?!:evil: ako bude bilo kakav rat u novembru mi idemo u amazoniju ali bre sto pricas ovako javno...ccc...ide samo nas 5 i krsta ako ga pusti keva :rotf: nemoj slucajno da si jos negde otkrivo nas plan za spasavanje zivota...si cuo???:rtfm:

ccc,al reziras!:hahaha:

ja bi voleo kad bi tako bilo al to se nikad nece desiti...mislim jeste bliski istok bitan ali i balkan je od velikog znacaja za zapad...nemoj ljudi da ste tako naivni pa nece amerika da pusti da se ruski uticaj rasiri po zapadnom balkanu...pa kad bi zapalili celu ameriku i ostala samo kalifornija oni bi o5 samo gledali da povrate uticaj na balkanu,to im je bre bitnije od sopstvene zemlje i braco SRBI pomirite se sa tim...:rtfm:

44647271_13235_vanga.jpg

Међу бројним лажним пророцима нађе се и неки прави.Изгледа да је Баба Ванга једна од правих.Предвидела је да ће нуклеарна подморница Курск потонути,такође се остварило њено пророчанство о рушењу Близнакиња у Њујорку 9.11.2001.Предвидела је и своју смрт тачно у дан,и шта мислите,умрла тачно тог дана који је предвидела.За будућност предвиђа 3. светски рат 2010!:sad2:Према њој рат ће почети у новембру као обичан рат,затим ће бити употребљено нуклеарно и хемијско оружје.Европа би као последица радиоактивних падавина готово остала без становника.Муслимани би покренули хемијски рат против преосталих европљана и завладали Европом.И тако њено пророчанство иде и до 3000-те године па и даље.
Желим да чујем ваш став што се тиче ових пророчанстава.Да ли верујете или сматрате да је то чиста лаж.

Jel ona tacno znala ime podmorinice? Na dan koji je predvidela mogla je da se naguta lekova a koliko znam i tarabici su nesto trabunjali o bliznakinjama...

Ako za zivota kazes 1000 stvari imas velikih sansi da ubodes nesto...

Koliko ja znam znala je tačno ime podmornice.Bila je slepa pa sigurno nije mogla sama da nađe tablete i da ih proguta.Koliko sam čuo 98 posto njenih proročanstava se ispunilo.

Back