Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U koji potok u Batajnici ?Veruj da neće, da sam ti ja unuk spalio bih te kod Topalovica i prosuo u potok na Batajnici![]()
Vidi Kami, svuda u svetu je poznato da su deca koje odgajaju samo babe i dede uglavnom propalice i klosari...
B babe i dede ne znaju i ne smeju da POSTAVE LIMITE deci koji se ne smaju prelaziti.
Tako je Blajbi!Bas gledam kako se moja zena ponasa sa unukom: kao da joj je ona mama, a ne baba !
Mislim da se funkcija babe treba da se RAZDVOJI od funkcije mame.
A sta misli cenjena publika?.
Ja mislim da cu ja postati tata kada budem trebao postati deda...a sta vi mislite o tome
?
Ne smatram da tu ima neceg loseg.I sama sam vise vremena provodila sa babom i dedom nego sa roditeljima (kad sam bila mala) i po meni baba i deda su na prvom mestu .
...skreni joj paznju na to ako ti to smeta, mada ne znam sta radi kad smatras da joj glumi mamu...Bas gledam kako se moja zena ponasa sa unukom: kao da joj je ona mama, a ne baba !
Naravno, sve dede smrde i deca ih samo "vole" ako misle da iskamce nesto od njih.
Samovaspitanje je najbitniji oblik vaspitanja. Roditelji uglavnom blage veze nemaju o svojoj deci.
Ili kad nanjuše čokoladu !
- - - - - - - - - -
Samovaspitanje može biti uspešno kao samoupravljanje !![]()
Moj problem izgleda ovde nikome nije bitan i interesantan...
- - - - - - - - - -
Moj problem izgleda ovde nikome nije bitan i interesantan...
- - - - - - - - - -
Ti si žešći skeptičar ?
Nije. Prestani da kukas
U koji potok u Batajnici ?
( nema potoka )
Bas gledam kako se moja zena ponasa sa unukom: kao da joj je ona mama, a ne baba !
Uvek misle da su u pravu..Bas gledam kako se moja zena ponasa sa unukom: kao da joj je ona mama, a ne baba !