B92 vs Kurir, hardcore match

Ko je upravu

• Kurir

• B92

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi mediji sebe predstavljaju kao ozbiljne medije,na zalost,a velika vecina je daleko od toga.Kad je u pitanju Kurir,meni se ne dopada njihova potreba za senzacionalizmom,i uglavnom su im naslovi takvi da ,mene bar,pre odbiju nego privuku.Govorom mrznje se boriti protiv govora mrznje ,nije moguce,ali nije ni Kurir-ov govor nista blazi,tako da sve u svemu i jednima i drugima bi se dalo mnogo sto sta zameriti.I nisu jedini,tako da s tih razloga i nemam favorite.Ali,citam i slusam razlicite izvore,pa se potrudim naci negde sredinu.

Курир се и не "продаје" за озбиљно новинарство, већ таблоидно и ту је већ у самом старту јасно о чему је реч.
Наравно, ни таблоиди не смеју да пласирају лажи, али могу да ставе бомбастичне наслове. Сензационализам је
главна и допуштена ствар кад су таблоиди у питању.

Итекако је могуће говором мржње, тобоже се борити против "говора мржње", а томе најбоље сведочи број оних
гледалаца која Бе92 иритира. Већ и сам тон којим спикери нешто саопштавају је иритантан и тенденциозан.

Иначе у данашње време, када смо (намерно) затрпани гомилом информација, само они бистрог ума, који на
ствари посматрају с дистанце, могу да разлуче битно од небитног.

Jasno mi je sta zelis reci,ali govorom mrznje se nije moguce boriti protiv govora mrznje,jer se u tom slucaju klin klinom ipak ne izbija.S druge strane,svemu je i uzrok i posledica samo i jedino profit - sto ga je vise to je bolje,a sta je rezultat delovanja medija nije vazno.Obzirom da su nam vrednosni sistemi davno poremeceni,i nisu jasno iskristalisani,to je i razorno delovanje medija na svest ljudi lakse i vise moguce. Tesko je ostati do kraja zasticen od loseg uticaja onih kojima je krajnji cilj NOVAC,a ne dobra i pravovremena informisanost ili uzdizanje elementarnih ljudskih vrednosti.

Jasno mi je sta zelis reci,ali govorom mrznje se nije moguce boriti protiv govora mrznje,jer se u tom slucaju klin klinom ipak ne izbija.S druge strane,svemu je i uzrok i posledica samo i jedino profit - sto ga je vise to je bolje,a sta je rezultat delovanja medija nije vazno.Obzirom da su nam vrednosni sistemi davno poremeceni,i nisu jasno iskristalisani,to je i razorno delovanje medija na svest ljudi lakse i vise moguce. Tesko je ostati do kraja zasticen od loseg uticaja onih kojima je krajnji cilj NOVAC,a ne dobra i pravovremena informisanost ili uzdizanje elementarnih ljudskih vrednosti.

Nego?
Da pustimo da klin nadjača a mi da ćutimo!
Jedan veliki aforističar je davno rekao ,, Mole se pametni da više nepopuštaju, STANJE JE KRITIČNO!''

Nego?
Da pustimo da klin nadjača a mi da ćutimo!
Jedan veliki aforističar je davno rekao ,, Mole se pametni da više nepopuštaju, STANJE JE KRITIČNO!''

Pa ako mislis da mrznjom mozes ukloniti mrznju,onda nesto u tvom nacinu razmisljanja,meni nije jasno.Slazem se da ce budale vladati svetom dok pametniji budu popustali,ali ne mislim da se ijedan pametan covek lati mrznje kao orudja kojim ce resiti neki problem .Uvek se setim Gandija ,kad mi neko pocne pricati o mrznji.
MRZNJA SAMO MRZNJU RADJA !!!

Нисам писао о мржњи.Никога не мрзим (сем, можда, б-92) али и у библији пише
``око за око зуб за зуб``.
Али допустити Верану Матићу да вршља по Србији и да соли памет и уводи дисциплину,а сам је неспособан да направи фирму која ће барем успешно да послује,
благо речено НЕДОПУСТИВО!

Проблем није у КУРИРУ,који могу речи не симпатишем,али га у овој и неколико иних ситуација МАКСИМАЛНО ПОДРЖАВАМ,него у томе да се не сме дозволити
необјективно новинарство,необјективан и хушкачки сајт б-92,претња политичарима ( еј УНМИК 'се јавио ) -то је срамно ,бескрупулозно и треба забранити б'92 а не неке друге.
Б-92 врши притисак,ложи политичаре које држе у шаци тиме што не објављују ефере,што подмићују,јер да не подмићују неби имали дубиозу од 8 милиона ЕВРА.
Б'92 је био и остао ратно хушкачки,све ѕа хрвате,и шиптаре,а срби су небитни.

Ипак мрзим б-92!!

Ja ipak ne mrzim ni B92,a ni kurir,jer imam izgradjen stav i o jednom i o drugom mediju,i ne favorizujem ni jedan ni drugi.Mrznja je osecanje koje zamagljuje pogled i umanjuje objektivnost,a i vise steti onome ko mrzi nego objektu ili subjektu mrznje.Jasno sam iznela sta mislim o svemu u predhodnim postovima.Kako god da je,u konkretnom slucaju mislim da se preko ledja jednog klinca koji zasigurno nije nevin,bije neka druga bitka koja nije vezana za slucaj koji je samo povod,a to mi se ne dopada>Jer,nije sin Olje Beckovic usamljen slucaj i jedinstven ,pa da se bas o njemu pokrene prica.Statistika kaze da je u ovoj zemlji probalo travu 70% osnovaca,od kojih je najmladji desetogodisnjak>O TOME NE GOVORI JOS NIKO,NI KURIR NI B92..... To je problem!

Ja ipak ne mrzim ni B92,a ni kurir,jer imam izgradjen stav i o jednom i o drugom mediju,i ne favorizujem ni jedan ni drugi.Mrznja je osecanje koje zamagljuje pogled i umanjuje objektivnost,a i vise steti onome ko mrzi nego objektu ili subjektu mrznje.Jasno sam iznela sta mislim o svemu u predhodnim postovima.Kako god da je,u konkretnom slucaju mislim da se preko ledja jednog klinca koji zasigurno nije nevin,bije neka druga bitka koja nije vezana za slucaj koji je samo povod,a to mi se ne dopada>Jer,nije sin Olje Beckovic usamljen slucaj i jedinstven ,pa da se bas o njemu pokrene prica.Statistika kaze da je u ovoj zemlji probalo travu 70% osnovaca,od kojih je najmladji desetogodisnjak>O TOME NE GOVORI JOS NIKO,NI KURIR NI B92..... To je problem!

Mislim da je ovim sve rečeno i da možemo da stavimo

71.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back