plata poslanika iznosi izmedju 2000 i 2500e... prvi sam za to da sve sto nije zaradjeno postenim putem bude oduzeto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta vecno pijana i udrogirana budaletina ni sam ne zna sta u napadu histerije i sumanutim trenucima, 'napise' (ako se fizioloski proces koji drugi ljudi vrse u WCu moze tako nazvati)....a ocigledno nema pojma ni gde se nalazi, ili kako je tu dospeo"Valjda zbunjen zbog ranoranilačke činjenice da sam vest o samom sebi čuo u surovih osam ujutru, u trenutku nisam mogao da se setim koga sam, vaistinu, napao: samo novinare B92 ili samo zaposlene u B92 ili i jedne i druge, uključujući kafe-kuvarice, čuvare fotografija B92 zvezda na ulazu u B92 zgradu...", navodi Luković u svom odgovoru.
Ta vecno pijana i udrogirana budaletina ni sam ne zna sta u napadu histerije i sumanutim trenucima, 'napise' (ako se fizioloski proces koji drugi ljudi vrse u WCu moze tako nazvati)....a ocigledno nema pojma ni gde se nalazi, ili kako je tu dospeo
B92 vs Sera Artukovic?
Bogte, kakav izbor
Neverovatno ali cak i b92 mi je manje odvratan od one fekalije......Ziveo b92!!![]()
Lukovic je mamlaz.
Vrlo me zabavlja cinjenica da se sukobio sa delom bivsih obozavatelja koji su se nasli u nebranom grozdju - nisu racunali da ce i njih jednog dana zasuti verbalna dijareja ove budaline.
Ha ha ha...
pa pljuvao je Lukovic odavno B92 i Beckovicku pogotovo ,a sad je valjda preterao jer je direktno prizivao njihove novinare i njihovu medijsku kucu ,mislim nisu ranije ni druge tv stanice reagovale na Lukoviceve tekstove pa ga mozda i oni promovisu ondak .
pa on nije pisao nista za taj sajt koliko ja znam vec su pojedini clanovi prenosili njegove tekstove iz Ferala na forumu koliko znam ,tacno je da njegovi tekstovi imaju dosta fanova tamo al koliko sam ja video na toj temi ima isto dosta i onih koji ga pljujuAjde,bre ne pravi se blesav. Govorim o sajtu B92, ako nisi posećivao to mesto onda ćuti ili pitaj...Tamo je Pera bio zaštićen bolje nego beli medved.
pa on nije pisao nista za taj sajt koliko ja znam vec su pojedini clanovi prenosili njegove tekstove iz Ferala na forumu koliko znam ,tacno je da njegovi tekstovi imaju dosta fanova tamo al koliko sam ja video na toj temi ima isto dosta i onih koji ga pljuju
Чеда и ЛДП су крахирали ових дана.
И у Новом Саду их чланови партије напуштају.