B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

Odgovor Petra Lukovića
24. novembar 2007. | 13:47 | Izvor: B92

Beograd -- Petar Luković odgovorio na saopštenje B92 u kome je kritikovan zbog najprizemnijijih uvreda i kvalifikacija novinara i zaposlenih u B92.

"Valjda zbunjen zbog ranoranilačke činjenice da sam vest o samom sebi čuo u surovih osam ujutru, u trenutku nisam mogao da se setim koga sam, vaistinu, napao: samo novinare B92 ili samo zaposlene u B92 ili i jedne i druge, uključujući kafe-kuvarice, čuvare fotografija B92 zvezda na ulazu u B92 zgradu...", navodi Luković u svom odgovoru.

On se u svom odgovoru pita dalje da li je napao "možda čistačice koje, po B92 defaultu, dele nesrećnu sudbinu D.Vučinić iIi O. Bećković, junakinje mog najnovijeg teksta...."

"Bilo bi, naravno, bećkovićevski impotentno do ćeranja , očekivati da je Srbija zemlja u kojoj nema teških reči, gde se svi (korporativno) vole i (korporativno) obožavaju, ali kojim to rečima opisati Mržnju, Zlobu, Jed, Jad & Prezir ispoljenu prema Čedomiru Jovanoviću a da to, upravo, ne budu baš ti razbludno-raskočopereni komplimenti, u času kad Andrija Mladenović ili Hadži Andrej Milić svoju logoreju prodaju kao legitimni politički rahatluk. Neke druge, pristojnije reči rezervisane su za neku drugu, pristojniju državu” navodi Lukovic između ostalog u svom demantiju.

Патриотски Б92:)

"Valjda zbunjen zbog ranoranilačke činjenice da sam vest o samom sebi čuo u surovih osam ujutru, u trenutku nisam mogao da se setim koga sam, vaistinu, napao: samo novinare B92 ili samo zaposlene u B92 ili i jedne i druge, uključujući kafe-kuvarice, čuvare fotografija B92 zvezda na ulazu u B92 zgradu...", navodi Luković u svom odgovoru.
Ta vecno pijana i udrogirana budaletina ni sam ne zna sta u napadu histerije i sumanutim trenucima, 'napise' (ako se fizioloski proces koji drugi ljudi vrse u WCu moze tako nazvati)....a ocigledno nema pojma ni gde se nalazi, ili kako je tu dospeo :D

B92 vs Sera Artukovic?

Bogte, kakav izbor :D
Neverovatno ali cak i b92 mi je manje odvratan od one fekalije......Ziveo b92!! :mrgreen:

Ta vecno pijana i udrogirana budaletina ni sam ne zna sta u napadu histerije i sumanutim trenucima, 'napise' (ako se fizioloski proces koji drugi ljudi vrse u WCu moze tako nazvati)....a ocigledno nema pojma ni gde se nalazi, ili kako je tu dospeo :D

B92 vs Sera Artukovic?

Bogte, kakav izbor :D
Neverovatno ali cak i b92 mi je manje odvratan od one fekalije......Ziveo b92!! :mrgreen:

Koliko je B92 objektivna televizija, govori i ovaj slučaj "Luković". Naime, do sada im nisu smetale Perine vulgarnosti (hm, preslaba reč), do sada se nisu NIKADA suprotstavili njegovom govoru mržnje ma ko da je bio žrtva, šta više...Podržavali su prećutno njegove stavove (kao što sada radi LDP preko svog sajta),ali kada su oni došli na tapet, e onda se podigla čitava bulumenta B92, uz prilepak ANEM.

Da li su neki sa ovog podforuma bili ludi što su o Lukoviću govorili sve najgore i ukazivali na njegov govor mržnje ?
Da li su mnogi (gde ubrajam i svoju malenkost) bili ludi što su to pokušali da objasne i na forumu B92, pa bili banovani "za vjek vjekova" ?
Da li su ljudi sa B92 bili nečim ucenjeni ili pak plaćeni da štite i promovišu lik&delo Pere Lukovića?

Da li su postali preko noći "hrabri" i "objektivni" ?

Lukovic je mamlaz.

Vrlo me zabavlja cinjenica da se sukobio sa delom bivsih obozavatelja koji su se nasli u nebranom grozdju - nisu racunali da ce i njih jednog dana zasuti verbalna dijareja ove budaline.

Ha ha ha...

Meni je drago da se ovo dogodilo, da "na svojoj koži osete" :cool:

Samo da se brzo ne završi...Nek' potraje, što duže to bolje po B92.

pa pljuvao je Lukovic odavno B92 i Beckovicku pogotovo ,a sad je valjda preterao jer je direktno prizivao njihove novinare i njihovu medijsku kucu ,mislim nisu ranije ni druge tv stanice reagovale na Lukoviceve tekstove pa ga mozda i oni promovisu ondak .

Ajde,bre ne pravi se blesav. Govorim o sajtu B92, ako nisi posećivao to mesto onda ćuti ili pitaj...Tamo je Pera bio zaštićen bolje nego beli medved.

Ajde,bre ne pravi se blesav. Govorim o sajtu B92, ako nisi posećivao to mesto onda ćuti ili pitaj...Tamo je Pera bio zaštićen bolje nego beli medved.
pa on nije pisao nista za taj sajt koliko ja znam vec su pojedini clanovi prenosili njegove tekstove iz Ferala na forumu koliko znam ,tacno je da njegovi tekstovi imaju dosta fanova tamo al koliko sam ja video na toj temi ima isto dosta i onih koji ga pljuju

pa on nije pisao nista za taj sajt koliko ja znam vec su pojedini clanovi prenosili njegove tekstove iz Ferala na forumu koliko znam ,tacno je da njegovi tekstovi imaju dosta fanova tamo al koliko sam ja video na toj temi ima isto dosta i onih koji ga pljuju

Daj ne smaraj više...Pojma nemaš o uređivačkoj politici foruma B92.
Pera bio ikona slobodoumnog, nezavisnog novinarstva, a sad im najveći dušman...Licemeri.

Back