B92: Hrvatski mediji: Srbi izazvali nerede u Sent Etjenu

Gumi, ovako se postaje rvat!

Kao ovaj lovac na srbe i lazni svedok!

Od najgorih!

Onih koji su izadli naciju, veru, crkvu, oca majku, brata, kuma, druga, prijatelja!

On je veci ustasa od tebe!

Takav je srpski otpad i odrod!

U čemu je problem, to što je čovjek lojalan građanim svoje domovine Hrvatske?

Kako stoji sa hrvatskom manjinom u Srbiji, ako zucnu nešto protiv vlasti odmah su ustaše!

Uostalom dobar ili loš Hrvat, za vas su svi ustaše, o čemu mi uopće pričamo.

Kako stoji sa hrvatskom manjinom u Srbiji, ako zucnu nešto protiv vlasti odmah su ustaše!

Gumi, apsolvirali smo da su danasnji rvati potomci pokatolicenih Srba!

Kako se postaje veliki rvat i ustasa?

Od otpada i odroda srpskog!

Ocigledan primerak je ovaj lovac na Srbe!

A ti si spao da te takav brani i podrzava!

E moj Gumi. nisko si pao!

Zjbavamo ih. Upravljamo njihovim umovima da ispadnu jos gluplji. :hahaha:

Možeš nas zajebat samo ako se praviš glup a nisi. Mi sad mislimo da si glup a nisi. Stvarno si nas zajebao.

Sta je potrebno za "razumevanje" ovoga :

Sta su Srbi u Srbiji?
"Nacionalna manjina" ili cak ni to ...?

Tebi je samo jasno da ti nešto nije jasno a nije ti jasno što ti nije jasno.

Inače tvrdiš da Hrvati masovno dolaze na srpske forume a gumi je po tebi jedini iz Hrvatske na ovom forumu, i čak nije Hrvat.
Kako si to uspiješ objasniti?
Čiji si ti odrod?
Jel i KESH pokatoličeni Srbin i čiji je odrod?
Čisto sumnjam da će ti tvoj IQ dozvoliti suvisao odgovor.

Mišiću, ne padam ja na te nacionalističke fore.

I uopšte me ne zanima tko je koje nacije ili vjere (ili nijedne).

Dotični forumaš (Lovac) je lojalan građanim svoje države (Hrvatske) za razliku od jednog forumaša čije ime neću ni da spominjem, smeta mu sve hrvatsko, osim hrvatskih kuna.

A što se Gumija tiče, mislim da njegova smjena još nije počela :mrgreen:

Gde sam se implicite izjasnio da je ova vest "istinita" ?

Prepricao sam nesto i naveo izvor , ali na zalost , list "Politika" nema na E - izdanju i taj deo "Medju nama" gde citaoci salju pismene , ali i potpisane , "Poruke" i ostavljaju svoje licne podatke , od kojih list objavljuje ime i prezima i adresu , tj. mestostanovanja , a ostale podatke najverovatnije zadrzava iz razloga ili bezbednosti posiljaoca ili je to "politika " lista ...
Nije bilo reci o "hapsenju" , vec covek navodi da je rec o "pretresanju i legitimisanju ribara ", sto , ipak menja situaciju ...
Mada , nije nemoguce i to da je rec i o kontroli "izbeglica sa Istoka" , ali se ne iskljucuje ni opcija "pokrivanja vodenog dela koji je pod Sporom" ?

Mozda ce se danas ostvariti neki koristan i to obostrano ako je moguce , potpis , prilikom sastanka "na vrhu" ?

Nisi rekao ni da ne neistinita, stavio si je kao gotov cin, bez objasnjenje odakle ti ta vest.

Iskreno ja za to nisam cuo, a veruj mi znam da se ljudi druze medjusobno, zna se na toj adi i dobar fiš napraviti.

E sad, ako si u pravu, postoji li neki mozda dogovor dvaju drzava ili milicija?

Zadnje sta znam, neki ribari iz Srbije su bili na Hr.strani, naisla je njihova patrola i jednog je uhvatila a drugi se povukao na srpski deo i nisu mu mogli nista, ali identicna situacija ti je bila i sa druge strane, gde je jedan Hrvat uhvacen u srp.vodama i odveden u Backu Palanku na ispitivanje, da napomenem da je to bilo prije par godina, ne znam da li danas postoji neki sporazum?

I to sta ti pricas, gde se dogodilo, na vodi ili kopnu? Izvinjavam se ako sam krivo svatio ali mi se ucinilo da si hteo reci na kopnu a to je prosto nemoguce, voda je vec druga stvar...i ako je na vodi, podrzavam to, bas zbog tih kontrola, ne samo migranata, vec tom rutom ide sve i svasta..sverc je velik

- - - - - - - - - -

Ma ignorisi ga, ima pik na mene a sa druge strane lize doope forumasu koji je zaradio mirovinu u ratu protiv Srba i koji je ovde javno na forumu sprdao se sa zrtvama Oluje. Sta rec, odma se vidi da je to neko na koga ne vredi trositi tipkovnicu

- - - - - - - - - -

Inače tvrdiš da Hrvati masovno dolaze na srpske forume a gumi je po tebi jedini iz Hrvatske na ovom forumu, i čak nije Hrvat.
Kako si to uspiješ objasniti?
Čiji si ti odrod?
Jel i KESH pokatoličeni Srbin i čiji je odrod?
Čisto sumnjam da će ti tvoj IQ dozvoliti suvisao odgovor.

Tesko da ces na ovo dobro pitanje dobiti smislen odgovor. Sad ce ti napisati da si opsednut KESHOM, itd itd...a zna za to, preko pp-a mi je jos napisao da nije to znao za KESHA..pa eto to ga ne sprecava da bude podguzni

B92: Hrvatski mediji: Srbi izazvali nerede u Sent Etjenu http://www.b92.net/sport/euro2016/vesti.php?yyyy=2016&mm=06&dd=19&nav_id=1145296

Hrvatski mediji: Srbi izazvali nerede u Sent Etjenu
Nedelja 19.6.2016 | 10:54
Deo navijača koji su prekinuli meč Hrvatske i Češke na Evropskom prvenstvu u Francuskoj državljani su Srbije i BiH, javlja "Slobodna Dalmacija".
Photo by Clive Brunskill/Getty Images
Prema neslužbenim informacijama koje je ovaj hrvatski mediji dobio u subotu uveče iz, kako navode, više nego pouzdanih izvora, huligani nisu Hrvati.
Takođe, Slobodna Dalmacija ističe da su oni uhapšeni za nerede i prekid na stadionu u 'Sent Etjenu' i nalaze se u Francuskoj, i da je protiv njih pokrenut krivični postupak.
Neki od spomenutih prestupnika uspeli su da nabave dresove hrvatske reprezentacije i izazvali bengalski prekid utakmicu, koji hrvatsku reprezentaciju može da košta suspenzije sa kontinentalnog šampionata ili u predstojećim kvalifikacijama. Portal navodi da su oni koji nisu kupili dresove na stadion ušli u civilu.
"Da se zaista radi o ’uvoznim’ navijačima moglo se naslutiti iz reakcije hrvatskih navijača, koji su se posle ubacivanja baklji, sukobili sa izazivačima nereda", stoji na sajtu "Slobodne Dalmacije".
Podsetimo, pri rezultatu 2:1 za ’Vatrene’, navijači su ubacili nekoliko baklji i topovskih udara na teren zbog čega je sudija Majk Klatenburg nakratko prekinuo susret.
Po povratku na teren Česi su uspeli da izjednače sa penala, a Hrvatima će osim ispuštena dva boda, veliki problem predstavljati i drugi disciplinski postupak koji je pokrenula UEFA.
Slobodna Dalmacija navodi da bi trebalo biti na oprezu jer je svima u Hrvatskoj lakše da kažu da su u pitanju uvozni huligani jer bi se tada poništila optužba da je navijačka grupa ’Torcida’ to učinila.

...................

Koliko moras da budes lud da bi ovo izjavio?![emoji33]

Deo navijača koji su prekinuli meč Hrvatske i Češke na Evropskom prvenstvu u Francuskoj državljani su Srbije i BiH, javlja "Slobodna Dalmacija".

Državljani Srbije i BiH mogu biti također Hrvati.

Glupo da ne može gluplje i tema oko toga...

K
Tesko da ces na ovo dobro pitanje dobiti smislen odgovor. Sad ce ti napisati da si opsednut KESHOM, itd itd...a zna za to, preko pp-a mi je jos napisao da nije to znao za KESHA..pa eto to ga ne sprecava da bude podguzni

Znam da neću dobiti odgovor ali možda ipak uvidi koliko je plitak pa ne dođe bar jedan dan na forum i tako nas poštedi svojih gluparija.
Dobro si rekao, da i Merčep dođe na forum i pljuje po Hrvatima bio bi im miljenik.

U neku ruku ste i u pravu da su Srbi krivi.
Eto da vam nije bilo Srba vi krvati iz Splita ne bi znali ni što je nogomet a o navijačkom razvrstavanju i da ne pričam!:per:
ISTINA ZATAŠKAVANA 102 GODINE: Hajduk iz Splita su osnovali Srbi
hajduk.jpg

"Bile" su 1911. godine osnovali braća Fabijan i Luka Kaliterna, Lucijan Stela, Vjekoslav Ivanišević, Ivan Šakić. Pre Drugog svetskog rata sve Kaliterne su bili Srbi, Lucijan Stela je bio Srbin katolik, dok su Šakići i Ivaniševići pre rata bili Srbi, neki katolici, a neki pravoslavci!
Ono što se potpuno prećutkuje jeste činjenica da su u osnivanju Hajduka učestvovali i studentsi srpske nacionalnosti koji su u tom periodu studirali u Beču i Pragu. Među njima su Blažo Primorac, Borislav Primorac, Đorđe Matavulj, Nikola Matanović, Pavle Janković, Filip Radović, Filip Janković, Jovan Divac, Novica Davnić, Branko Vuković.

"Паметни" усташчићи и даље кмече на Србском форуму, никако да сваре што је усташка пропаганда проваљена и ретардираним увредама спамују тему. И ја мислим да је Бакоња глуп што вас не растера ко бубашвабе са форума, отприлике сте толико симпатични..:D

U neku ruku ste i u pravu da su Srbi krivi.
Eto da vam nije bilo Srba vi krvati iz Splita ne bi znali ni što je nogomet a o navijačkom razvrstavanju i da ne pričam!:per:
ISTINA ZATAŠKAVANA 102 GODINE: Hajduk iz Splita su osnovali Srbi
Pogledajte prilog 391048
"Bile" su 1911. godine osnovali braća Fabijan i Luka Kaliterna, Lucijan Stela, Vjekoslav Ivanišević, Ivan Šakić. Pre Drugog svetskog rata sve Kaliterne su bili Srbi, Lucijan Stela je bio Srbin katolik, dok su Šakići i Ivaniševići pre rata bili Srbi, neki katolici, a neki pravoslavci!
Ono što se potpuno prećutkuje jeste činjenica da su u osnivanju Hajduka učestvovali i studentsi srpske nacionalnosti koji su u tom periodu studirali u Beču i Pragu. Među njima su Blažo Primorac, Borislav Primorac, Đorđe Matavulj, Nikola Matanović, Pavle Janković, Filip Radović, Filip Janković, Jovan Divac, Novica Davnić, Branko Vuković.

Jedna budala ode dvije dođu.
Jesu se ti Srbi pokatoličilii i pohrvatili prije, za vrijeme ili poslije rata, dobrovoljno ili prinudno?

K

Znam da neću dobiti odgovor ali možda ipak uvidi koliko je plitak pa ne dođe bar jedan dan na forum i tako nas poštedi svojih gluparija.
Dobro si rekao, da i Merčep dođe na forum i pljuje po Hrvatima bio bi im miljenik.

Kada bi se "pokajao" naravno...

- - - - - - - - - -

"Паметни" усташчићи и даље кмече на Србском форуму, никако да сваре што је усташка пропаганда проваљена и ретардираним увредама спамују тему. И ја мислим да је Бакоња глуп што вас не растера ко бубашвабе са форума, отприлике сте толико симпатични..:D

Dobar dan markojunk, kako smo danas?

HAJDUK SPLIT NOVO.jpg

Od 1913. godine predsjednik Hajduka bio je Budislav Grga Anđelinović, koji je kao šef policije u Zagrebu zapovijedao snagama koje su ugušile pobunu hrvatskih vojnika 5. prosinca 1918. godine na Trgu Bana Jelačića. Vojnici su prosvjedovali protiv odluke o osnivanju Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca. Anđelinović je tijekom Drugog svjetskog rata bio jedan od pomagača četničkog Vojvode Momčila Đujića.:p

Poslednja izmena:

Back