[b]ZASTO MACAK...[/b]

timmy:
фигхтер:
timmy:
Chan Shaolin Si:
фигхтер:
значи слажемо се по том питању - зашто мачак гледа у маслачак? - остаће мистерија обавијена велом тајни...хахаха! :D

ne znam moj macak kaze da pojma nema sta je to maslacak nije ga jos uvijek nidje vidio.
gradski mačak

требао би малко чешће да га водиш по парковима...

i da se pobrineš za njegov ljubavni i socijalni život

rafo je u tome sto su ovdje parkovi u u sred ljeta suvi nema ovdje sunca mjesec dana traje ljeto i to ti je to a mog macka ti ne interesuje maslacak vidim da daje visu paznju hasisu. :lol:

Chan Shaolin Si:
timmy:
фигхтер:
timmy:
Chan Shaolin Si:
фигхтер:
значи слажемо се по том питању - зашто мачак гледа у маслачак? - остаће мистерија обавијена велом тајни...хахаха! :D

ne znam moj macak kaze da pojma nema sta je to maslacak nije ga jos uvijek nidje vidio.
gradski mačak

rafo je u tome sto su ovdje parkovi u u sred ljeta suvi nema ovdje sunca mjesec dana traje ljeto i to ti je to a mog macka ti ne interesuje maslacak vidim da daje visu paznju hasisu. :lol:

па засади у саксију малко индијске конопље и дај му да проба :D

фигхтер:
Chan Shaolin Si:
timmy:
фигхтер:
timmy:
Chan Shaolin Si:
фигхтер:

gradski mačak

па засади у саксију малко индијске конопље и дај му да проба :D
u drugu maslačak ,pa da vidiš reakciju :lol:

Back