ZASTO MACAK GLEDA U MASLACAK?
Ko prvi pogodi-svaka cast, mozda dobije i poklon!
Ko prvi pogodi-svaka cast, mozda dobije i poklon!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
фигхтер:зато што размишља како да направи мед... 8)
ian:Sremush je inache biljka koja ima ista svojstva i ukus kao i beli luk...
pa shto nisi pitao?Mako:ian:Sremush je inache biljka koja ima ista svojstva i ukus kao i beli luk...
E sad sam shvatio zasto machak gleda u maslacak. Sto ne rece ranije...
![]()
ian:Zato shto u nashem narodu postoji verovavanje da maslachak ima magijsko svojstvo i kada ga za pas zadenu devojke , mladice privlache.. nije machak naivan..
A slatko od maslachka je stvarno sjajan.. obichno ga prave zene koje beru trave, recimo iz drushtva Smerush... Sremush je inache biljka koja ima ista svojstva i ukus kao i beli luk...
Moja baka je imala jako lošu krvnu sliku... Sama je pravila taj sok i pila ga oko dva meseca.. Kada je otišla na pregled doca se zgranuo i pitao je šta je pila od lekova... šta se desilo...Betty:hmmmm.ne bih se slozila za sok, mislim da je otrovan! A bas me zanima zasto macak gleda u maslacak....![]()
Tya:Moja baka je imala jako lošu krvnu sliku... Sama je pravila taj sok i pila ga oko dva meseca.. Kada je otišla na pregled doca se zgranuo i pitao je šta je pila od lekova... šta se desilo...Betty:hmmmm.ne bih se slozila za sok, mislim da je otrovan! A bas me zanima zasto macak gleda u maslacak....![]()
A i da je otrovan, što bi mene htela da otruje?
jok.... mekan.... pa se ti posle za.ebavaj sa necim sto nije ni za sta....Kapris:Maslačak je zut, uvale ti ... krut?![]()