stugots
Čovek
- Poruka
- 37.336
sataniko![]()
Srećom pa je odlučio da se bori samo do kraja tog dana, inače ko zna šta bi bilo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sataniko![]()
Vidi veprić![]()
onoj se baš ne daOvo sam ja kad sam pokušao da čitam pdf II svetski rat
korisno
Kako sprečiti magljenje naočara kada nosite masku
ahaKul ti stoje naocari
Njih dvoje se dopunjuju na gotovo svim nivoima i kad se udruže – samo im je nebo granica.Evi je rak, to znam

Njih dvoje se dopunjuju na gotovo svim nivoima i kad se udruže – samo im je nebo granica.![]()
Takvog sam istog imao mačora,samo što nešto nije bio kako treba.Zimi mi je bila opuštencija,a kada je leto i kada si u šorcu,a on vrši krvničke napade kao pseto pobesnelo u dvorištu,jedan za drugim,sav budeš ogreban i izujedan.Često sam ga se plašio,nekad je napadao i ako mu se samo obratiš.Ali možeš samo zamisliti mene kada neko dodje i kaže,jaoooo vidi gaaaa...Pa se sagne da ga pomazi.Kako budem radostan kad ga iskida,pa mu nije dosta,zaleti se još par puta i navuče teške traume dragom gostu mi.Baš sam bio ponosan na njega,opasan bolesnik je bio.Kada spava u sobi kod mene,imao je foru sa otvorenim prozorima,tako me probudi.Znam gde sam ga zakopao,ponekad mu zapalim cigaretu
to mu je od života u saloncuOvaj je sve suprotno od toga, hladnokrvno sebicno britansko govedo
to mu je od života u saloncu
kod đilasa svi prijavljeni
Tada sam imao nekog velikog dzukca,tipa mogao je da ga pojede u dva zalogaja,mrzeo je mačke opasno.Njemu nije smeo da pridje,jednom sam gledao tuču,neverovatno koliko je to ujeda i grebanja u sekundi.Šta se jednom desilo još,sedim na ulici na klupi,mrak prošlo 12 sati,on mi sedi u krilu,okrenut ledjima jednim velikim drvetu.Ja ga mazim,prede.I samo odjednom skoči i potrči prema tom drvetu,počne da se penje i onda krene neka vriska.Posle minut,dolazi do mene,spusti mi ispred nogu pacovčinu nikad veću ne videh,popne se u krilo i nastavi da se mazi.Šta misliš,šta je on time hteo da mi pokaže?Ovaj je sve suprotno od toga, hladnokrvno sebicno britansko govedo
i onda si ti salonac