gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
I šta sam sad ja kriva za sv. Savu, poslednji put sam čoveka videla na ikoni u 8. razredu osnovne, od tada nikakvog kontakta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavljam da ovo može da se tumači na razne načine.I nemoj sad ko koristi to
Načitala sam se toga samo tako:
Da, naši nisu bili nevini, Ali _____
Pa ne, nego je van pameti da se nameće neko mišljenje i tip ponašanja koji je apsolutna krajnost, isto koliko je krajnost i ekstrem ono na pomenutoj temi.
Okej, ako ovo nije pasivno agresivno libtardsko ponašanje, onda ne znam šta jeste.I šta sam sad ja kriva za sv. Savu, poslednji put sam čoveka videla na ikoni u 8. razredu osnovne, od tada nikakvog kontakta
Poenta toga je da ni jedni ni drugi ne treba da okreću glavu od svojih zločina jer su im se takođe i desili zločiniPretpostavljam da ovo može da se tumači na razne načine.
To ne znači da možeš da ga vređaš i ismevaš, jer time vređaš druge ljude.Pa nzm na koju krajnost mislis, neko ko zivi u duhovno - svetosavskom kodu smatrace svetog savu za sveca, ja ga gledam kroz sekularnu prizmu i ne mogu da imam isti odnos prema njemu. To su dva razlicita misljenja, stava, kako god.
OkeeejOkej, ako ovo nije pasivno agresivno libtardsko ponašanje, onda ne znam šta jeste.
To ne znači da možeš da ga vređaš i ismevaš, jer time vređaš druge ljude.
Kad ga proglase za svetca naravno da neću, mada nisam ni ovako.Onda nemoj ni ti da vredjas nekoga koga neko drugi uzme za svetinju i deo svog identiteta - npr elvisa prislija
Devojke koja je takođe pokušala da svoju traumu iskoristi kao argument da je jelte ona u pravu. Što je tužno. I da se ne bacamo svi sa svojim pričama okolo, neke stvari treba zadržati za sebe i ljude koji nas mogu prihvatiti i podržati, ne bacati pred random flejmere koji zaborave i šta su napisali čim se prebace na drugu temu gde se svađaju ko je veći navijač ili patriota ili šta već. Tako da smanjite malo libtardsko sranje, tražili ste kavgu sa retardima i sad plačete što neko nije reagovao u roku od odmah, kako bi bilo da jednostavno zanemarite ko vam toliko ne odgovara drugi put?
Kad ga proglase za svetca naravno da neću, mada nisam ni ovako.
ćao koje si godišteOkej, ako ovo nije pasivno agresivno libtardsko ponašanje, onda ne znam šta jeste.
Vidiš takvo ponašanje je upravo izgvor ovima što bije LGBT i generalno odgovaraju agresijom.Neki ljudi kojima je on svetac su ga proglasili za sveca i to je krucijalni deo, alfa i omega njihovog identiteta, kao sto je i tebi sv sava. Ne znam ko treba da ga proglasi za sveca, vatikan? spc?
'82ćao koje si godište
Dakle.Obe krajnosti su zlonamerne, bolesne i smrde, gadim se od obe. Šteta što se Ariodante našla u tom vrtlogu, ostali se samo bore za svoje ekstremne umišljaje. Kraj diskusije. Doviđenja
ćao koje si godišteMa dobro, neka si ti nečiju traumu relativizovao, a te retarde kako ih zoveš lajkovo. Važno je da smo mi libtardi.
Ćao umuknićao koje si godište
pažnjaĆao umukni
Šta misliš o autfitu gde je sve belo samo jedna linija svetli u mrakupažnja
gaserka
sve superŠta misliš o autfitu gde je sve belo samo jedna linija svetli u mraku