gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
Vuku na prepečeni rac ispod sačaNisam nikad jela škembiće, opiši mi teksturu, jesu li kao kobasice one vižljaste roštiljske? Kom organu liče ukusom (kao što bubreg liči na džigericu, itd)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vuku na prepečeni rac ispod sačaNisam nikad jela škembiće, opiši mi teksturu, jesu li kao kobasice one vižljaste roštiljske? Kom organu liče ukusom (kao što bubreg liči na džigericu, itd)?
ima malo gumeniju teksturu, liči na tanke vlaknaste šnicle, jer se i seku od želuca koji je jedan odromni mišić, sa aromom iz snova ( vuče na prasetinu, ali ipak kapiraš i da je iznutrica, dakle iznenadiš se kad zagrizeš, kao i što se iznenadiš i sa mozgom)Nisam nikad jela škembiće, opiši mi teksturu, jesu li kao kobasice one vižljaste roštiljske? Kom organu liče ukusom (kao što bubreg liči na džigericu, itd)?
Uh, sa tim gumenim strukturama mi je baš ruski rulet dal ću se ispovraćatiima malo gumeniju teksturu, liči na tanke vlaknaste šnicle, jer se i seku od želuca koji je jedan odromni mišić, sa aromom iz snova ( vuče na prasetinu, ali ipak kapiraš i da je iznutrica, dakle iznenadiš se kad zagrizeš, kao i što se iznenadiš i sa mozgom)
čisto meso, pohovano, prelepo
Pa kako?Snake, nisam brate, ispalili ovi
ti si to dobila kao nagradu..Ma ide brate...I to sve uz čašu prekuvanog vina i pekmeza od šipka boli glavaSlanina i majonez ne idu.
Ja ti kazem, ja koji sarmu udrobim u supu.
Pa pravo da ti kažem, to i jeste ekstrabeli luk slanina sapunjara
No štoje, uz javorov list, i kantu majoneza i džema i posle malo zašećerenog vina preprženogPa pravo da ti kažem, to i jeste ekstra
pa vidi, probaš, jednom se živiUh, sa tim gumenim strukturama mi je baš ruski rulet dal ću se ispovraćati
Al kako si ih opisala, moram podhitno da ih jedem, pa šta bude
Eki nisam mislio na tvoje ražnjiće praštaj boga tipa vidi, probaš, jednom se živi
ahahhaaa, ništa sad, udarena ti je reckaEki nisam mislio na tvoje ražnjiće praštaj boga ti
.gif)
Адд ме блоцк сам :руменко:Napravio sam instagram, nek ide život. Hoću da pratim Mišu ko čovek.
Daj nam linak da procenimo kvalitet brateNapravio sam instagram, nek ide život. Hoću da pratim Mišu ko čovek.