B I I X I I I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OTO je bilo naše dosađinstvo
Сва деца цртала техничке цртеже, мене покојни Остоја прозове и каже да причам шта знам о попречном пресеку гасне турбине. Силно је желео да немам све петице али било је но пасаран.

To su neki populisticki potezi koji ne kostaju mnogo, a kojima se mnogo dobija, tipa izbacivanje osijecke ulice i uvodjenje ulice atentatora na pavelica ili ovo oko obaveznog vojnog roka

Rejting raste za 7% i vise

Odem da radim obezbedjenje neko niskobudzetno ali placeno.

Koverta debela brate.

I uz put do trstenika posvadjam se sa novim poslodavcem prvi dan i sad sam nasao neke molere i kao radim sa njima danas kao satro probno a ovamo dao otkaz.

Sef pizdi. Firme su nam povezane. I sad svi iz moje firme zovu da pitaju sta se desava napravio sam haos. Direktori vriste placu i smeju se istovremeno. Zove direktor kaze ***** ti materina znao sam da ces da zajebes ali gde bas prvi dan. Uvece idem u hotelski smestaj i namerno sam isprljao odelo. Ma ne radim nista moleraj ali visim sa molerima sada... nego sam umocio ceo gornji deo uniforme i cipele u polikolor.
Vristanje. Ali zato me i drze u kombinat jer se nikada ne zna sta cu sledece da zaebem da svi popadaju od smeha.jedva cekam da odem u smestaj ovako u molerskom izdanju Prazna mi baterija cujemo se.

Deki moler. Narasla je proja misu do kolena zabi do rameeena.

Сва деца цртала техничке цртеже, мене покојни Остоја прозове и каже да причам шта знам о попречном пресеку гасне турбине. Силно је желео да немам све петице али било је но пасаран.
Na času geografije, drugi u dnevniku, odgovara se redom, prvom postavi 3 pitanja cirka pet minuta, i krene da dalje mene, ima tu četvorku da pamtim ceo život, tj redosled pitanja na kraju: poluostrvo Labrador, La Grande reka, hidroelektrane na njoj, ima tu blizu i fabrika (aluminijum), i konačno pitanje na koje nisam znao tačan odgovor: odakle uvoze rudu. Mrš u pizdu materinu retardiranu našao na meni da leči komplekse prema dođošima. Mada me baš i nije bilo briga, prosek i dalje odličan tek za jednu ocenu da bude iznad praga :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back