gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Сва деца цртала техничке цртеже, мене покојни Остоја прозове и каже да причам шта знам о попречном пресеку гасне турбине. Силно је желео да немам све петице али било је но пасаран.OTO je bilo naše dosađinstvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сва деца цртала техничке цртеже, мене покојни Остоја прозове и каже да причам шта знам о попречном пресеку гасне турбине. Силно је желео да немам све петице али било је но пасаран.OTO je bilo naše dosađinstvo
Pa da, jer vaj faj ne može kroz svemirMask: eksploatisacemo svemir
Realnost: vanzemaljci iz svemira eksploatisu nas
Pa da, jer vaj faj ne može kroz svemir
Неко други?
Momo, šta čitaš ovih dana
Hihi, ekstraJoseph Nye - The future of power
Hihi, ekstra
Drug pominjao Taleba pre neki dan, setih se da nisam Antifragile završila, al on kaže bolja Black Swan
Pa ću to I guess
A za zabavu SweetBitter, po onoj serijici
Nužno je podmazati testeRIcu sapunomOTO je bilo naše dosađinstvo
Na času geografije, drugi u dnevniku, odgovara se redom, prvom postavi 3 pitanja cirka pet minuta, i krene da dalje mene, ima tu četvorku da pamtim ceo život, tj redosled pitanja na kraju: poluostrvo Labrador, La Grande reka, hidroelektrane na njoj, ima tu blizu i fabrika (aluminijum), i konačno pitanje na koje nisam znao tačan odgovor: odakle uvoze rudu. Mrš u pizdu materinu retardiranu našao na meni da leči komplekse prema dođošima. Mada me baš i nije bilo briga, prosek i dalje odličan tek za jednu ocenu da bude iznad pragaСва деца цртала техничке цртеже, мене покојни Остоја прозове и каже да причам шта знам о попречном пресеку гасне турбине. Силно је желео да немам све петице али било је но пасаран.