gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Jednostavno ne mogu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednostavno ne mogu
divi ti se babićJednostavno ne mogu

WhatPa pitao sam ranije, i sad svi pišete može nam se da nećemo, kontra od oće a ne može
Samo posle mene i taba mrtvogНего, да ли ви овде поседујете информацију да је главни овонедељни окршај у фантазију између стугија и мене

za razliku od mene koja nisam mogla da čekam dugačak red u kafiću i povela drugara da mi pravi stražu da idem iza galerije obliznjeМоја сестра нпр. не може ни у једном купатилу осим код своје куће. Што ми је и разумљиво, али је много смешно кад у један ноћу долази таксијем из града да би пишкила па се врати.
Па ја ћу то да изгубим до краја, само кажем да испратеSamo posle mene i taba mrtvog
---
Kurčiš se jer vodiš, go stugi, go
АЛ МЕ ЈБЕ ДРАГИЋ, РАСТУРА МЕSamo posle mene i taba mrtvog
---
Kurčiš se jer vodiš, go stugi, go
ja sam super dok ne pokleknem prvi putJa kad izadjem negde, ako recimo popijem dva pica srednje velicine, celo vece piskam kao da imam upalu prostate
Slicno je i sa mnom, valjda nenaviknutost organizmaJa kad izadjem negde, ako recimo popijem dva pica srednje velicine, celo vece piskam kao da imam upalu prostate
#1 ili #2 ?Ljudi
Ovo što ću reći je mnogo TMI
Ali jako mi se ide u wc a drugarica mi tu
ja sam super dok ne pokleknem prvi put
ako pokleknem, posle nema nazad
šetam ve-ce sto, ve-ce sto...
za sada neoćete se rokate vakcinama za sve nove viruse
Danas je stotridesetprvi rođendan Borisa Pasternaka.
Tim povodom: da li ste gledali film Doktor Živago?
Ne pitam za knjigu jeri nisam čitala.
ti si postigao sve iz dvadesetog veka, tako da ja počinjem da sumnjam u to koliko imaš godinaFilm da, citao ne
to se kaže veliko ili malo#1 ili #2 ?
NismoDanas je stotridesetprvi rođendan Borisa Pasternaka.
Tim povodom: da li ste gledali film Doktor Živago?
Ne pitam za knjigu jeri nisam čitala.
kad se vec pravimo Englezito se kaže veliko ili malo![]()