- Poruka
- 7.078
sta se desilo sa kaficu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate ja mislim da to nije punoletno al ne drži me za rečhttps://forum.krstarica.com/threads/idealna-zenska-gradja.917177/post-41791119
Kolko godina ima ovaj todler?
Brate ja mislim da to nije punoletno al ne drži me za reč
Degen sad glumi Đinđića
Uuu, 21
Matorka za ove sa teme
Kako se ono beše zove kad se ložiš na starije tinejdžere, nije pedofilija nego nešto, otvarao je Baron temu o tomeNikad mi nisu bili jasni ti ljudi sto se loze na tinejdz infante nezrele, sta kao znaci im potvrda da su frajeri od deteta od 15 godina koje ne zna gde udara
Kako se ono beše zove kad se ložiš na starije tinejdžere, nije pedofilija nego nešto, otvarao je Baron temu o tome
EfebofilijaNzm, mada sad ne govorim o legalnosti lozenja na njih nego o motivu da ti nezrelo dete govori kako si frajer i kako si do jaja muskarac
Efebofilija
Ma meni to isto, i zakon je prepoznao neku psihologiju u tome
Ne loži njih da im dete kaže da su frajer inego da bude tabula rasa, da ne skonta koliki nisu frajeri. To se zove grooming
sv nikolai velim.Dal je neko napisao knjigu na fazon kako ne mrzeti ljufe, znaci nw govorim o ovim nerealnim poduhvatima tipa kako ih zavoleti, kako zgotiviti zivot i to, nego samo o tome kako ne omrznuti
iztajvanskokanastovao sam fabrija![]()
Kako kad gde
žika, ako si iskren ona će ti fino odgovoritDal da kazem fabryju gde si fabry kuco stara
Ladno se fabri pokrenula do dole zbog tebe