gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
osjecaj neki, ne mora da znaci da sam u pravuOd serija dextera, planiram onaj film nomadland sto je evi preporucila. Pa i nisam neraspolozen, nzm otkud ti to?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osjecaj neki, ne mora da znaci da sam u pravuOd serija dextera, planiram onaj film nomadland sto je evi preporucila. Pa i nisam neraspolozen, nzm otkud ti to?![]()
reci da si jarac a jesi u podznaku, primaju rogatepa omašila sam znak![]()
kome?danilu je život uništen
utisci, reagovalja?
danilu je život uništen
utisci, reagovalja?
Neću, već imam plan. Stajaću ko kuče s tužnim očima na kapiji, strki će da se sažali u jednom trenutku kad popije par štokova. Biću strpljivareci da si jarac a jesi u podznaku, primaju rogate
shta shta
danilu je život uništen
utisci, reagovalja?
e sad zašto ja odmah zamišljam nešto perverzno kad ste vas dve u pitanju, evo ne znam majkemiNeću, već imam plan. Stajaću ko kuče s tužnim očima na kapiji, strki će da se sažali u jednom trenutku kad popije par štokova. Biću strpljiva![]()
opalace sad zašto ja odmah zamišljam nešto perverzno kad ste vas dve u pitanju, evo ne znam majkemi
ne može kažljivo da se vrijedjashta shta
takav im je karahterzašto ja odmah zamišljam
ЕлNeću, već imam plan. Stajaću ko kuče s tužnim očima na kapiji, strki će da se sažali u jednom trenutku kad popije par štokova. Biću strpljiva![]()
pridođem ti s leđane može kažljivo da se vrijedja
pošaljem te po meso s kizom i depra ceo dan. poyyСтрки ће да се сажали.
Хахаххаха.
Стрки ће да се сажали.
Хахаххаха.
puši ga u stihupridođem ti s leđa

dobro, ali ti ne znaš koliko ja tužno umem da gledam, tako da ko se poslednji smeje najstrašnije se smejeСтрки ће да се сажали.
Хахаххаха.