gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
iza svake jake žene stoji bik muškaracDonekle je i tacno, nije da sam neki avanturista, mogao bih da statiram na istom mestu vekovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iza svake jake žene stoji bik muškaracDonekle je i tacno, nije da sam neki avanturista, mogao bih da statiram na istom mestu vekovima
To je fora sta biste radili da vas niko ne gledaKad biste mogli da zamrtznete vreme na neko vreme, tako da se zamrzne sve osim vas, sta biste probali
nista setkala po svetu, jela i mirisalaДа нађем начин да све остало остане замрзнуто.Kad biste mogli da zamrtznete vreme na neko vreme, tako da se zamrzne sve osim vas, sta biste probali
Срце и душеMomcilo,aj se opet igramo koji je film u pitanju.
Dakle cetiri duha,dva muskarca,dve zene
proštetala se gola ulicomKad biste mogli da zamrtznete vreme na neko vreme, tako da se zamrzne sve osim vas, sta biste probali
pre svega, ćao svima koji su tu i svima koji se budu pojavili kad god... super ste, znajte toKad biste mogli da zamrtznete vreme na neko vreme, tako da se zamrzne sve osim vas, sta biste probali
Uu i to obaveznoproštetala se gola ulicom

Rakiju i ili pivoŠta poručujete najčešće u kafiću?
Rakiju? Pitao sam za kafić ne za kafanuRakiju i ili pivo

Па то ти је и рекла : ))))))Rakiju? Pitao sam za kafić ne za kafanu![]()
ma niko koga poznajem nije pio rakiju u kafiću pa mi malo čudno...Па то ти је и рекла : ))))))
Ја хладан нес.
Momcilo,aj se opet igramo koji je film u pitanju.
Dakle cetiri duha,dva muskarca,dve zene
Волим да покварим игре хехеPogodila strkiš

izravnao neke račune... moždaStrki bi umrtvljivala ljude kao i do sad, samo sto mozda ne bi sakrivala leseve eventualno
Avi ostali