gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Шалим се, немам ни туге. Знате зашто?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шалим се, немам ни туге. Знате зашто?

Шта ради?jer biste ubili nekoga ko pored vas kvasi preko telefona? ja bih svakoga sem jedne osobe
kvasi (slušalicu) znači razgovaraШта ради?
Једном смо ишли с неким комшијом на пиће, он запео да се иде у јбни босс, ја осми месец трудноће, нервозна к'о лептир, врућина напољу да умреш. Сели ми тамо, лику зазвони телефон, јави се. И прича, прича, прича. Ја знам кад смо стигли. Договорили смо време а ја не касним нигде. Погледам на сат, прича лик 36 минута. Ја устанем и одем.kvasi (slušalicu) znači razgovara
uh, znači, to me izludjuje... taj jbni telefon... ali kad ne može da kaže :hej, zovem te kasnije: nego krene tako trabunjanje od pola sata... užasЈедном смо ишли с неким комшијом на пиће, он запео да се иде у јбни босс, ја осми месец трудноће, нервозна к'о лептир, врућина напољу да умреш. Сели ми тамо, лику зазвони телефон, јави се. И прича, прича, прича. Ја знам кад смо стигли. Договорили смо време а ја не касним нигде. Погледам на сат, прича лик 36 минута. Ја устанем и одем.
После се као извињава, било нешто хитно за посао као. Океј, посао је приоритет, не смета ми. Ал онда немој да ме зовеш у кафић.
Још једна ствар, кад неко на радном месту не испушта телефон. Није океј, осим ако ти баш то није посао.uh, znači, to me izludjuje... taj jbni telefon... ali kad ne može da kaže :hej, zovem te kasnije: nego krene tako trabunjanje od pola sata... užas
i ja bih otišlaЈедном смо ишли с неким комшијом на пиће, он запео да се иде у јбни босс, ја осми месец трудноће, нервозна к'о лептир, врућина напољу да умреш. Сели ми тамо, лику зазвони телефон, јави се. И прича, прича, прича. Ја знам кад смо стигли. Договорили смо време а ја не касним нигде. Погледам на сат, прича лик 36 минута. Ја устанем и одем.
После се као извињава, било нешто хитно за посао као. Океј, посао је приоритет, не смета ми. Ал онда немој да ме зовеш у кафић.
Још једна ствар, кад неко на радном месту не испушта телефон. Није океј, осим ако ти баш то није посао.
Није океј да ја чекам десет минута да ти завршиш разговор да бих од тебе купила новине на трафици. Пући ће ти сутра слепо црево па ћеш чекати негде да се доктор исприча прво.
uuu al si mi našla žicu, znači nervni slomЈош једна ствар, кад неко на радном месту не испушта телефон. Није океј, осим ако ти баш то није посао.
Није океј да ја чекам десет минута да ти завршиш разговор да бих од тебе купила новине на трафици. Пући ће ти сутра слепо црево па ћеш чекати негде да се доктор исприча прво.
Да. Ја кажем - Један "Данас", молим васZa sta ces se ti licno pobrinuti, kaz.....
Помно пратимо.bas da vidimo sta ce da pisu marija i filip
ja sam im poželela dobrodošlicu na profilusta naam taj nick govori hmmmx
filip iebe mariju
marija je glavna u toj prici
ova jedinica je malo cudna obzirom da ne verujem da ima nick marijafilip vec sto ce reci da je to verovatno navika
sto ce opet reci da tu ima vise marijafilip profila
i ne budem lenj i stvarno ima po mrezama marija filip
pa sad
ne moze da skodi