gost 432683
Iskusan
- Poruka
- 5.571
Ja sam toliko željan da vidim ovog Momčinu,počeo sam da ga idealizujem,bojim se da ću ga zavoleti više nego neke kojima se ime ne sme spominjati....aa aaaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako si grlz don kra fo lui to je super stvarštamie pustila sam dvaput u dva dana vaja kondios dobrovoljno
a nekad sam povraćala na njih
staros, fak
Bićemo, ali ne zbog Dučića.dok je dučić u školama bićemo u blatu
Eto, ko zna, možda se vratiš i Dučiću...štamie pustila sam dvaput u dva dana vaja kondios dobrovoljno
a nekad sam povraćala na njih
staros, fak

Levog beka...jel taj ducic sto je igrao za rad spica prosle sezone

ma lui sam, saću toako si grlz don kra fo lui to je super stvar
Stihotvorci su osećanje...pa vi ovde o stihotvorcima
ovo je neko opasno naucenjacko drustvo
sa njim sam završila jer je mizogini džiber i onda čak i ako je uboo poneku pesmu, džabe mu jer je lažovEto, ko zna, možda se vratiš i Dučiću...![]()
Možda se iskvario, vremenom.sa njim sam završila jer je mizogini džiber i onda čak i ako je uboo poneku pesmu, džabe mu jer je lažov
Kasalica, Kaluđerović, Jovanović, Ilić, Zogović, dva Trifunovića... ali ni jedan Dučić. Ili to ima neki drugi FK Rad?jel taj ducic sto je igrao za rad spica prosle sezone
ložio se na čku a mislio sve najbednije o ženamaMožda se iskvario, vremenom.
Što, isto tako, ne znači da nećemo i mi sami.
Eto, možda si ti za se' sigurna.
Ja, ipak, za sebe nisam...
paljba bre jurišiću, što se smaraš ovdeducic - dziber
tebra sta sve nece da istrpi slovo
da relativizuje budala
i da istolerise razum
Dobro, možda ne u tom, već po polnoj odluci suprotnoj... Ko zna? Prekrasna, u plavom...ložio se na čku a mislio sve najbednije o ženama
ja u tom pravcu neću otići potpisujem

nemo si nekulturac decjkopaljba bre jurišiću, što se smaraš ovde