- Poruka
- 131.209
Ne, jpg.neke pdf ti šibnuli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, jpg.neke pdf ti šibnuli?
jel dobar sken, koja je literatura u pitalju? nauchna ili za razonodu?Ne, jpg.
Odličan sken, više za razonodu. xDjel dobar sken, koja je literatura u pitalju? nauchna ili za razonodu?
agata kristee?Odličan sken, više za razonodu. xD
Mjok.agata kristee?
marko vidojkovič?
pfffff jako mudo slike forumašice ja reko neka retka knjigaOpet je iskamčio slike od neke forumašice, kakve knjige te spopale
Ma daj, za šta me smatraš, idi u rac.marko vidojkovič?
К***ину.sirotiljo šta ste vi dobili u pp
jel ti opet onaj poslao?К***ину.
)))))))))))))))))Uh dobro je, to nisam dobio. xDК***ину.
Први основни суд у Београду донео је првостепену пресуду којом се председник СНС Александар Вучић обавезује да плати 200.000 динара председнику Српског покрета Двери Бошку Обрадовићу због повреде угледа и части јер га је назвао "лоповом" и "фашистом".
nego klitoriščinu?Uh dobro je, to nisam dobio. xD
ma da je jedan dinar baš mi miloKad bi ga djiki tuzio, da je po pravdi, ne bi imao dovoljno iz budzeta da ga isplati
To povodom mene nešto?Одох да се помолим сатани, поуу.
Bilo šta da kažem, neće mi niko verovati.nego klitoriščinu?
ja sam čovek koji priča samo istinu ali isto tako svima veruje dok se ne dokaže suprotnoBilo šta da kažem, neće mi niko verovati.
Jeste li ikad pratili pomnije neki rijaliti?
Npr prvog Velikog Brata?
Сурвивор-а, прву сезону, кад су били обични људи.Jeste li ikad pratili pomnije neki rijaliti?
Npr prvog Velikog Brata?
pa da, zbog toga što sam pomešala@eveline nadam se da je tugić zbog lošeg pamćenja a ne što bi da me neko smesti u podrum i baci ključ