- Poruka
- 15.545
Ja volim jace noge kod zene. Nznm zasto dal sam bolesan. Nekako mi slatko kada su butke - butke. I obicno uz masivnije noge u paketu ide kruskasta guzana nogama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim jace noge kod zene. Nznm zasto dal sam bolesan. Nekako mi slatko kada su butke - butke. I obicno uz masivnije noge u paketu ide kruskasta guzana nogama
Pa nz, ja kazem da bacim pogled al nmg vise od 2 min jer onda imam napad da bi tukao nekog od njih tamo sav se uzbudim u smislu palice i nečije glave :/
zapravo momčilo je kriv zato što je 2-3 dana postavljam gospođicu kulić i podsvesno govorio ,,idi geledaj zadrugu idi gledaj zadrugu"
Zato što su idioti i što glume ludilo. Jel meni treba da se nerviram? Ti si kriv. Dva puta mi je ostalo na punku i oba puta sam se iznerviraoSto se uzbudis?
Ne idiajde bešte, imam sutra planove koji od mene traže snagu, visprenost, dobru volju....
Ima 130 kila krtine haha joj qqPriznaj da ima nesto esencijalno u gdjici kulic
Zato što su idioti i što glume ludilo. Jel meni treba da se nerviram? Ti si kriv. Dva puta mi je ostalo na punku i oba puta sam se iznervirao
Pa kad upalim tv pink je prvi i sam se pokrene oca mu *****Ali postoji razlog zbog cega ti je dva pita ostalo, ajde jednom, al dva... hm.
Ima 130 kila krtine haha joj qq
Pa kad upalim tv pink je prvi i sam se pokrene oca mu *****
Ma to je top al je jos bolje sto je luda i sve je to skupa nešto fascinantnoPredrasudljiv.
Ma to je top al je jos bolje sto je luda i sve je to skupa nešto fascinantno
tako e provajder namestio kanale i to upalim samo u dnevnoj, inace imam averziju prema tv-uPa eto vidis, i dolazimo do zakljucka da je pink s razlogom dva puta bilo prvo sto ti se pojavilo kad si upalio tv
Slatka e ima nešto vrv bi e opalio
Slatka e ima nešto vrv bi e opalio
čekaj jel ima noge ko panjeve ili mi se čini