eveline
Elita
- Poruka
- 22.987
ti si jedan od likova koji su pouzdani i ja to umem da cenimAl doslovno na spisku
SPISAK POSTOI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si jedan od likova koji su pouzdani i ja to umem da cenimAl doslovno na spisku
SPISAK POSTOI
Zasto je ovaj decko ovako obucen i ko mu je to dozvolio shock
ali štabrate tesko i ja sam hteo ali...
Malo ko to ume da ceni evo ti jedan +ti si jedan od likova koji su pouzdani i ja to umem da cenim
Pa težak mi film za moe živce, ali videh sve oko filma pa kapiram da mi je to za po danuali šta
Zasto je ovaj decko ovako obucen i ko mu je to dozvolio shock
možda je netalentovan ali se trudi ( ne shvatajte ovo ozbiljno, bila je asocijacija u vezi sa mojim bratom- kad sam za njega mrtva ladna mami rekla to isto sa svojih 6 godina )Sto bi rekao drug, dal je i taj soros tolko glup da misli da je dobrica veselinovic u stanju da animira serbski narod
nailepše hvajaMalo ko to ume da ceni evo ti jedan +
previse srcadi kako tebi to ne smeta jbo te bogJeri te uvredio? Hoces to i za stugoca da kazes kad ga vidis nasminkanog u gradu?
nemoj nemoj leba tiTagovo bih Komšiju al ne smem lol
previse srcadi kako tebi to ne smeta jbo te bog
pa ne moras voleti srca ako volis znas vec..Zato sto sam pjeder
pa ne moras voleti srca ako volis znas vec..
Ozb jes to ti ?
Pa jeri onda govoriš ljudima da ih volis svakih 38sekundiPa to ti sve ide u paketu kodnas xixi
mene da taguješ, ja od kad si najavio crne nokte i krejon izgoro da vidim, nemoj da se šališTagovo bih Komšiju al ne smem lol
Pa jeri onda govoriš ljudima da ih volis svakih 38sekundi
ok za kera to e kulDa, i mazim svaku macku i kera kojeg vidim na ulici
ako ne nosiš ešarpe neozbiljan siDa, i mazim svaku macku i kera kojeg vidim na ulici
ako ne nosiš ešarpe neozbiljan si