gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
a sta je bilo sa tim kajzerom? neko me prozivao da sam ja ta osopaUf, to bi bio kul preokret, nesto kao sa kajzer sozeom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta je bilo sa tim kajzerom? neko me prozivao da sam ja ta osopaUf, to bi bio kul preokret, nesto kao sa kajzer sozeom
a sta je bilo sa tim kajzerom? neko me prozivao da sam ja ta osopa
si gledala Dežurne krivce?a sta je bilo sa tim kajzerom? neko me prozivao da sam ja ta osopa
neki uzer sa filma, secam ga se, odnosno secam je se, od pre 5 godina ili tako nestoNzm na kog mislis? Ja sam mislio na spejsija iz juzual saspekca
nisam jbgsi gledala Dežurne krivce?
e, gledajnisam jbg
mhm, nema veze, spoileri me ne doticuUf, sad sam ga spojlovo jeba sam mu maiku
mhm, nema veze, spoileri me ne doticu
ma sve ok, sve je vec vidjeno ionako zato treba ukinuti autorska pravaEvo sam stavio, mada kasno jbg
ma sve ok, sve je vec vidjeno ionako zato treba ukinuti autorska prava
Au, ne znam za koji je to krug pakla.Ja sam kao mali krao knjige iz školske biblioteke i posle ih spaljivao da me ne bi otkrili
---
Nemojte da pričate ovo badriji ne znam kako bi on podneo da sluša o tom užasu
Ko se s forumašima družio ni pakao mu neće teško pastiAu, ne znam za koji je to krug pakla.
"Dobitnici ove nagrade dokaz su da Sveti Sava bitise u svima nama" - Branko Ruzic

-mama, kupi mi hugenoteZamislite da se na otvaranju spomenika Nemanji pojave bogumili, protestujuci za ono sto im je isti napravio pre 789 godina, kakav bi to film bio