pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.757
sutra mi počinje specijalni vikend 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Фуиииdve kade za po sisu i ti u treću je li
10 piva i 2 sibice
mora da se zato simpatišetetebi šimši teško ide kontrolisanje sebe a

Imaš li nekog da te okrene na stomak kad se obeznaniš?redmonde ti znas sta to znaci

ne, opasni su oni, imaju treninge za ispitivanja i dobiju odgovore a da i ne znaš da si ih daoDa vas policija uhapsi i optuži za zločin kako biste se ponašali na ispitivanju? Jel verujete da bi bili dovoljno čvrsti da ne priznate ništa?
Pa,ono...Zavisi kolko biju.Definitivno bih se pravio poplašeniji nego što jesam,takodje da manje biju.Pod biju,smatram šamarčina.Tvrd sam ja orah RedmondeDa vas policija uhapsi i optuži za zločin kako biste se ponašali na ispitivanju? Jel verujete da bi bili dovoljno čvrsti da ne priznate ništa?
Da, gledao sinoć neki video gde tvrde da su toliko vešti manipulatori da i nevinu osobu mogu da navedu da posumnja u svoje sećanje i navedu je da prizna.ne, opasni su oni, imaju treninge za ispitivanja i dobiju odgovore a da i ne znaš da si ih dao
ihh, ja nisam ni pomišljala na batine, nego na ona nadmudrivanjaPa,ono...Zavisi kolko biju.Definitivno bih se pravio poplašeniji nego što jesam,takodje da manje biju.Pod biju,smatram šamarčina.Tvrd sam ja orah Redmonde