gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
49 секунди и мозак ми је оболео.Tačno me neka milina preplavili dok gospođa sve ovo objašnjava...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
49 секунди и мозак ми је оболео.Tačno me neka milina preplavili dok gospođa sve ovo objašnjava...
Naučnici su i i naučno objašnjenje, tvrdeći da jaka brada podsvesno sugeriše ženama da je i muškarac jak.
#sciencio
Али какво је оно мекетање од смеха втф(O)cajni kulutic ha ha ha
Фуиии
Али какво је оно мекетање од смеха втф
Ма је л ти то поредиш мене и овог створа.Usiljeno, tacno se vidi da je ded insajd
Ма је л ти то поредиш мене и овог створа.
Онда те молим да деад инсиде оставиш за мене, то је моје.Ne, na razlicit nacin ste mrtve, ti si harizmaticni psihopata, a ova je mediokritetski pokusaj harizme a nema niceg u sebi
Tako da čovek poželi da ima dug i mekan ko bebiina guza, zar ne?Иначе, одгледах до краја јбо ме пас да ме јбо.
Онда те молим да деад инсиде оставиш за мене, то је моје.
Oba su gledljiva u najmanju ruku, ovaj prvi mi se više svideo (dve trećine je više drama, prikazivanje disfunkcionalnih odnosa između glavnih likova, tek poslednja trećina pravi horor)
Nikad nije kasno...I've never dated a guy with glasses, tho.
https://www.imdb.com/title/tt5638642/ ne znam dal sam ti spomenuo ovaj smešten u jezivoj nordijskoj šumi... on mi je još i najboljiRedmonde koji si horor gledao?