Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Sa druge strane, ja licemjerno podrzavam ujedinjenu opoziciju u kojoj jednu od vaznih funkcija zauzimaju dva vlazna prdeza iz narodne stranke. I nije da me nije sramota.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto konzumiras vitamin D?
ovo si bas lepo reklaSa druge strane, ja licemjerno podrzavam ujedinjenu opoziciju

ali ne stidi se djilasa nego nekih postenih ljudi iz narodaovo si bas lepo rekla![]()
Meni je sad lakše kad okrećem leđa celoj SRJ sceni.Sa druge strane, ja licemjerno podrzavam ujedinjenu opoziciju u kojoj jednu od vaznih funkcija zauzimaju dva vlazna prdeza iz narodne stranke. I nije da me nije sramota.
E ajde stvarno o SirijiВелича Холокауст и има рабидне антисемитске ставове.
Било је много испада током година- одвратни коментари на теми о рату у Сирији, али сам то често правдао одговорима на провокације друге стране.
Затим инцелско лупетање, на које сам био wilfully blind.
Али негде и моје стрпљење има границе.
Пази, то није "антиционизам" или "Критика Израела", то је порицање јеврејском народу право на постојање.
И то смеће нећу више да подржавам, ни да гледам очима.
Branila sam te na temi o sindpatijama a ti tako, dobro dobroi ja sam pocela
+fish oil
kazu da valja
ovo si bas lepo rekla![]()
Sa druge strane, ja licemjerno podrzavam ujedinjenu opoziciju u kojoj jednu od vaznih funkcija zauzimaju dva vlazna prdeza iz narodne stranke. I nije da me nije sramota.
Mozda je omikron pa izbija i na halucinacije?Има у мени тај црв сумње, као кад се некад пробудим ознојен у сред ноћи са мишљу "А шта ако је СПЦ ипак у праву за све?"
Pa moj metod je 1. identifikuj zlikovca 2. posle toga su sve uvrede na njegov račun dozvoljene.Kad pricas s Dzeg moras da postavis neke standarde, tipa ne ocekujes empatiju, razumevanje, emociju, ljuckost etc. Onda sve bude ok.
Je l' posetio neko bosanske piramide?
Da, slicne metode je koristio i AdolphPa moj metod je 1. identifikuj zlikovca 2. posle toga su sve uvrede na njegov račun dozvoljene.
Ti to površno/podlo tumačiš, pa pričaš da "ne postoji korak 1, nego ja to iz rekreativnih razloga slavim činjenicu da je Maher al-Assad invalid."
od koga?Branila sam te na temi o sindpatijama a ti tako, dobro dobro
Od tabaod koga?
Mozda je omikron pa izbija i na halucinacije?
Da si feministkinja i da volis cedan seks, tako nesto. Rekoh - a ima li neke negativne osobine?ju
nisam videla
sto me je napao?
Ja tako danas gledam onog Semira Osmanagica i pitam se isto....1. А шта ако је Комша у праву за све?
2. А шта ако је СПЦ у праву за све?
3. А шта ако је Дејвид Ајк у праву за све?
4. А шта ако је Vigilant Citizen у праву за све?
То су моја четири јахача Апокалипсе.
Da si feministkinja i da volis cedan seks, tako nesto. Rekoh - a ima li neke negativne osobine?
ne secam se da sam delila takve detalje s njimDa si feministkinja i da volis cedan seks, tako nesto. Rekoh - a ima li neke negativne osobine?

Велича Холокауст и има рабидне антисемитске ставове.
Mahmud Ajhman-adžad jeste izjavio da će biti izbrisani.To ni meni nije baš najjasnije. Naime, video sam da često kaže kako Iran treba bombardovati jer šiiti hoće da unište Izrael.
Mahmud Ajhman-adžad jeste izjavio da će biti izbrisani.
Nekad koristim tu činjenicu da raspirujem mržnju prema šiitskom narodu (još jedan od mojih neprijatelja)