B I I X I I I + 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa druge strane, ja licemjerno podrzavam ujedinjenu opoziciju u kojoj jednu od vaznih funkcija zauzimaju dva vlazna prdeza iz narodne stranke. I nije da me nije sramota.
Meni je sad lakše kad okrećem leđa celoj SRJ sceni.

To znači da ne moram da glasam za listu Šumin.info

Велича Холокауст и има рабидне антисемитске ставове.

Било је много испада током година- одвратни коментари на теми о рату у Сирији, али сам то често правдао одговорима на провокације друге стране.

Затим инцелско лупетање, на које сам био wilfully blind.

Али негде и моје стрпљење има границе.

Пази, то није "антиционизам" или "Критика Израела", то је порицање јеврејском народу право на постојање.

И то смеће нећу више да подржавам, ни да гледам очима.
E ajde stvarno o Siriji

Ti si beše podržavao hemijske napade na slučajne prolaznike

Sa druge strane, ja licemjerno podrzavam ujedinjenu opoziciju u kojoj jednu od vaznih funkcija zauzimaju dva vlazna prdeza iz narodne stranke. I nije da me nije sramota.

Знаш чега се ја плашим?

Да је Свемоћни Комша Ковин у праву, и да заправо живимо у Матриксу, да су Ђида и Мариника лаж, а Ботом Добрица и Рурални Ћута заправо једине Силе Добра.

Наиме, друге ствари које Комша каже (Геноцид је зло, СФРЈ је супер, Русија је дно) су истините.

Има у мени тај црв сумње, као кад се некад пробудим ознојен у сред ноћи са мишљу "А шта ако је СПЦ ипак у праву за све?"

Kad pricas s Dzeg moras da postavis neke standarde, tipa ne ocekujes empatiju, razumevanje, emociju, ljuckost etc. Onda sve bude ok.
Pa moj metod je 1. identifikuj zlikovca 2. posle toga su sve uvrede na njegov račun dozvoljene.

Ti to površno/podlo tumačiš, pa pričaš da "ne postoji korak 1, nego ja to iz rekreativnih razloga slavim činjenicu da je Maher al-Assad invalid."

Mozda je omikron pa izbija i na halucinacije?

1. А шта ако је Комша у праву за све?

2. А шта ако је СПЦ у праву за све?

3. А шта ако је Дејвид Ајк у праву за све?

4. А шта ако је Vigilant Citizen у праву за све?

То су моја четири јахача Апокалипсе.

1. А шта ако је Комша у праву за све?

2. А шта ако је СПЦ у праву за све?

3. А шта ако је Дејвид Ајк у праву за све?

4. А шта ако је Vigilant Citizen у праву за све?

То су моја четири јахача Апокалипсе.
Ja tako danas gledam onog Semira Osmanagica i pitam se isto....
a sta ako je on u pravu....i krenem da gledam auru
kaze covek da mozes da vidis svoju auru

medjutim nisam je videla

Da si feministkinja i da volis cedan seks, tako nesto. Rekoh - a ima li neke negativne osobine?

Зевсе ме сачувај, чак ни Тихи не погађа какав секс воле људи, то је чак и испод његовог непостојећег нивоа.

Власник сајта нема све Летве на Огради што би рекли наши немачки пријатељи (са повластицама).

Da si feministkinja i da volis cedan seks, tako nesto. Rekoh - a ima li neke negativne osobine?
ne secam se da sam delila takve detalje s njim
Big Brother Reaction GIF by Big Brother After Dark

u svakom slucaju hvalaz:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back