Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.597
Ovo je trebalo da bude Bindzujem Succession, ako neko pitaNindjujem Siccession
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je trebalo da bude Bindzujem Succession, ako neko pitaNindjujem Siccession
Na koji način ga je ona tu peveslala tekstom "More" na pitanje hoće li da izađe s njim za Sv. TrifunaPa more, msm kad se izgovara
Ona kaze "reci for" i on kaze "for" a ona ga blokira i onda njemu pise "ju kenot riplaj in dis konvezejsn. Lrn mor"Na koji način ga je ona tu peveslala tekstom "More" na pitanje hoće li da izađe s njim za Sv. Trifuna
To me podseća na odličnu rimuOvo je trebalo da bude Bindzujem Succession, ako neko pita
Aaaa, znači i ona notifikacija na dnu je sastavni deo štosa. Sad kužimOna kaze "reci for" i on kaze "for" a ona ga blokira i onda njemu pise "ju kenot riplaj in dis konvezejsn. Lrn mor"
andreas georg gabalierКо сте Ви?
andreas georg gabalier
u stanu stugi..a ti?De si Milanče
Ja reko ti si Krompirko a.k.a. Franačko dupe u gro planuu stanu stugi..a ti?
vidi ga moma..sto ima dobar avatar
I, kakvi su utisci?Ovo je trebalo da bude Bindzujem Succession, ako neko pita
mislim da on izbegava biksivoJa reko ti si Krompirko a.k.a. Franačko dupe u gro planu
Bila je moćna u mladosti Trinity
Moćna je i sada, i višeBila je moćna u mladosti Trinity
Ne, sad je BabušinnahMoćna je i sada, i više
To valjda dolazi sa imanjem boljih uloga od Matriksa
Prelepa
Palpebralna fisura mi deluje u 20-im milimetrimaPrelepa![]()
Vrhunska
Jel? A ja baš birala najgori frejm.Vrhunska
Da, spada u one večno lepe ljude, iz kojih će izbijati lepota i kad budu prave babe (70+)Jel? A ja baš birala najgori frejm.
Oce i suza da krene, a ti?I, kakvi su utisci?
Margaret Hamilton, NASA's lead developer for Apollo program, stands next to all the code she wrote by hand that took humanity to the moon in 1969.
Bili su mi jezivo odvratni u startu, ali navuces seOce i suza da krene
Ima istine. To su ti porodicni odnosi.Bili su mi jezivo odvratni u startu, ali navuces se
Ja sam se od druge tek pravo navukla na serijuIma istine. To su ti porodicni odnosi.
Koja je sezona najbolja?
Najbolje kad su imali terapiju... Mislim bukvalno.
Pa mojoj drugarici nije otisao otac na svadbu, ali njega nisu pratile kamere pa da mora da ode.