момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.127
Postoji i suptilniji nacin da mi kazesh da se tornjampa doziva te stalno, idi malo tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji i suptilniji nacin da mi kazesh da se tornjampa doziva te stalno, idi malo tamo
sta hvali, ja sam bas dosta pisala tamoPostoji i suptilniji nacin da mi kazesh da se tornjam
Gde bre? Nzm dal pricamo o istoj stvarista hvali, ja sam bas dosta pisala tamo
oukej, ja sam mislila na ganovu cjaskaruGde bre? Nzm dal pricamo o istoj stvari
Ma maconi kao macak, ne macan pu puoukej, ja sam mislila na ganovu cjaskaru
pomislila sam da ti nedostaje macanMa maconi kao macak, ne macan pu pu
Ok, palimpomislila sam da ti nedostaje macan
pa onda ispadne da je i moj nalog tvoren za davanje prednosti sns uTo daje prednost sadašnjoj vlasti, jer oni su već na mestu gde žele biti.
A davanje prednosti SNS-u, je i ono zarad čega je tvoj smradni nalog i stvoren.
zato sto misli da je nona prikriveni (smradikalski) islednik.Akice, sta mislis zasto Jamika stalno bez razloga napada Nonishkicu kao zbog politike?
a mozda i Nona misli da je Jamika marinikanski npr,ja mislim da je pre Jamika izdajnik nego Nona.Cak sam se jednom naljutio na nju,ali nisam bio u pravu, ne znam jel sam se izvinijo...A i necu da se izvinum nikom ko se bavi politikomzato sto misli da je nona prikriveni (smradikalski) islednik.
a delom i zbog vitamina na polit'ci
mi smo marinikini, marinika je nasa!a mozda i Nona misli da je Jamika marinikanski npr,ja mislim da je pre Jamika izdajnik nego Nona.Cak sam se jednom naljutio na nju,ali nisam bio u pravu, ne znam jel sam se izvinijo...A i necu da se izvinum nikom ko se bavi politikom
Ja mislim da se medju njima odvija ono ko se mrzi taj se voli,samo sto nona nju ne mrziZapravo je mrzi jer nona pretenduje da je premasi na forbsovoj listi, a pritom je i kineskinja
Da, i to Dzegyja izludjujeJa mislim da se medju njima odvija ono ko se mrzi taj se voli,samo sto nona nju ne mrzi
Jaoj momo bas ti je lep i romantocan ovaj zimski avatar sa kasijom kajsijomPostoji i suptilniji nacin da mi kazesh da se tornjam
Jeste, zauzet sam naimeJaoj momo bas ti je lep i romantocan ovaj zimski avatar sa kasijom kajsijom
Valjda je ona
Ja mislim da st mrzi nonu sto je ona samostalna i dominantna zenaZapravo je mrzi jer nona pretenduje da je premasi na forbsovoj listi, a pritom je i kineskinja
I ja sam zauzetaJeste, zauzet sam naime
Sjajno, ja sam presrecno prezaljubljen i ne mogu ds koketiram sa strancimahJa mislim da st mrzi nonu sto je ona samostalna i dominantna zena
I ja sam zauzeta
Isto kao i ti sad imam ljubav
Ali neuzvracenu
Slucajbost....ne bih rekla
To je tuznoSjajno, ja sam presrecno prezaljubljen i ne mogu ds koketiram sa strancimah
A dje si ti
pa htela sam da napisem nina stojakovic al ne znam dal biste znali ko je to.
a zasto ih unistava - odbili su da prime prijavu njene sestre protiv decka nasilnika uz reci - idi kuci i zaboravi na to.
i kad ih je prozvala na tviteru, zvali je i rekli da im kvari ugled i da ce mozda oni jos koji put zatrebati njenoj sestri.
Evo za Nosfa ako se ikad odluci da razapne iglo u Jakutsktktku