B I I X I I I + 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima poslednju rec i on je to iskorisio da mase nekakvom presudom Aleksicu iz Narodne stranke, tako da ovaj nije imao priliku da repilicira.
U sustini mislim da je problem sa Insajderom sto nije zapravo niciji.
Ali kapiram da na vlast ne idu djonom jer bi ih u tom slucaju ignorisali onako kako ignorisu Novu ili N1.

Tu debatu nemam zeludac da gledam jer me svih petoro u politickom smislu- iritira na vise nivoa, ukljucujuci i voditeljku.
Ipak pogledah kraj emisije i voditeljka je dala Aleksicu mogucnost da odgovori. U nekom momentu je morala da prekine prepirku. (poslednje dve minute)

Ali kapiram da na vlast ne idu djonom jer bi ih u tom slucaju ignorisali onako kako ignorisu Novu ili N1.

Tu debatu nemam zeludac da gledam jer me svih petoro u politickom smislu- iritira na vise nivoa, ukljucujuci i voditeljku.
Ipak pogledah kraj emisije i voditeljka je dala Aleksicu mogucnost da odgovori. U nekom momentu je morala da prekine prepirku. (poslednje dve minute)
pa da, ali realno nije imao priliku da odgovori, kao sto i sama vidis. nije uspeo u tih nekoliko sekundi da bilo sta objasni jer ono je nastavilo da laje i tako.
a moguce da si u pravu i zelim da verujes da jesi jer bas mi se dopada insajder za sada

Za koga navijaš, za gospodina Aleksića ili bezumnog zastupnika SNS

pa htela sam da napisem nina stojakovic al ne znam dal biste znali ko je to.
a zasto ih unistava - odbili su da prime prijavu njene sestre protiv decka nasilnika uz reci - idi kuci i zaboravi na to.
i kad ih je prozvala na tviteru, zvali je i rekli da im kvari ugled i da ce mozda oni jos koji put zatrebati njenoj sestri.
Da, da, pratim razvoj situacije

Razmišljam šta bude u ovakvim situacijama kada nemaš među rodom uticajnog tviteraša da izvrši pritisak

Закаснели Сретни Бадњак свим Кршћанима!

Срећан Божић свим Римокатолицима, Гркокатолицима, Лутеранима, Англиканцима, Калвинистима, Мејнлајн и Харизматичним Протестантским Групацијама,

као и грчким, бугарским, румунским, албанским, пољским, чехословачким и америчким православцима.

Христос се роди!

Ваистину се роди!

Poslednja izmena:
da nije ovo stogod fasisticko?

Украјинска народна песма која је инспирисала Carol of the bells.

Чињеница да смо истренирани да помислимо да је све "украјинско" фашистичко говори колико је моћна Спутњикова контрола над нашом свешћу и подсвешћу, чак и међу нама западним индивидуама.

Па зар то није језиво?!

У срид сриде!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back