- Poruka
- 8.728
dzegitj se vratila
kakva ti ovo kanta
daj one u carape..ako nije problem
kakva ti ovo kanta
daj one u carape..ako nije problem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde što ne mogu, nego nemam ni potrebu.
Huwhat happenedSinoc ti na hitnoj zavrsim, susretoh bas prijatno osoblje, sad mi se ide ponovo
Malo "joj" je visina brade u milimentrima muževnnah
To i jeste moid, William Defoe naimeMalo "joj" je visina brade u milimentrima muževnnah
Da, prepoznajem ga iz John Wick filmova, kao i American PetiLigament (American Psycho)To i jeste moid, William Defoe naime
Mislim da jeste fizioloski, samo vise ne znam gde mu je tacno izvor posto ima toliko frontova. Meni su dali neku secernu vodicu za smirenje, posle nisam imao tako jake tahikardije, osim jutros nekoliko.A siguran si da je fiziološki razlog
Naime jednom 2011 završim u Urgentnom usled suviše kafe
Ali dali su mi samo pilulu za smirenje, znači nije do EKG-a
Da, prepoznajem ga iz John Wick filmova, kao i American PetiLigament (American Psycho)
Poslaću ti ja na PM neke formule za obaranje rusopulsaMislim da jeste fizioloski, samo vise ne znam gde mu je tacno izvor posto ima toliko frontova. Meni su dali neku secernu vodicu za smirenje, posle nisam imao tako jake tahikardije, osim jutros nekoliko.
Plasim se da zaspim kao ona djeca iz Fredi Krugera, da me ne sastavi
Nije smesno, al mi smesnoNaime jednom 2011 završim u Urgentnom usled suviše kafe
Ali dali su mi samo pilulu za smirenje, znači nije do EKG-a
Dok ne susretnes neprijatno, osobljehh puno znaciSinoc ti na hitnoj zavrsim, susretoh bas prijatno osoblje, sad mi se ide ponovo
I moj kolega Džoni Normalni Maneken je imao panične napade u mladostiNije smesno, al mi smesno
Lansiraj OnlyFanszamislite kad bismo vreme koje smo posvetili forumu potrosili na pravljenje nekog milionskog startapa
Moze i jedno i drugozamislite kad bismo vreme koje smo posvetili forumu potrosili na pravljenje nekog milionskog startapa

Kako izgleda panicni napad?I moj kolega Džoni Normalni Maneken je imao panične napade u mladosti
Imao je jednu sliku u ambulantnim kolima, gde su mu dali masku (pre korone) da bi prestao da hiperventilira
Tad je postovao pod alijasom "NPD Deviant" (narcissistic personality disorder)

Ma jezivo jeKako izgleda panicni napad?
Opiši mi malo plsMa jezivo je
Ali istovremeno ne postoji, tako da možeš da se pretvaraš da ga nema, iako se preznajaš u javnosti kao heroin addict
Ovako preseče te u abdomenu recimo, i onda prosto moraš đipati okolo, neugodno ti je da sediš relaksiranoOpiši mi malo pls
A osećaj straha?Ovako preseče te u abdomenu recimo, i onda prosto moraš đipati okolo, neugodno ti je da sediš relaksirano
Da, stalno ti flešuju negativni scenariji u glaviA osećaj straha?
Ti samo o milionima, kao da startap izađe iz rerne milionski, a šta sa fazom kad je minus 20 dolarazamislite kad bismo vreme koje smo posvetili forumu potrosili na pravljenje nekog milionskog startapa
pa polakoTi samo o milionima, kao da startap izađe iz rerne milionski, a šta sa fazom kad je minus 20 dolara