peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.746
Zmija mladoženja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prva pomisao: zmaj (bukvalni mitski zmaj)
Ti si se beše otturčila iz pravoslavlja onomadnePrva pomisao: zmaj (bukvalni mitski zmaj)
Druga pomisao: orao drži pravoslavni krst
Treća pomisao: lava iz vulkana
Razvoj ljudskog razuma u 3 kratka koraka
opa, ovo nešto u stilu "Nemušti jezik"
Jesam, što, hoćeš before/afterTi si se beše otturčila iz pravoslavlja onomadne
Naletjeh negdje na netu, a baš sam ovu bajku skroz zaboravio.opa, ovo nešto u "Nemušti jezik"
Ne može prekomojim glasnim zicama
A od kog datuma, pitam se? Pošto su delo i presuda udaljeni GodinamaPrekršaji ti se brišu posle 4 godine iz evidencije.
pa sta joj jea kad ona hrce i nesto ko sipljiv konj kaslje
verovatno misli na pandan izvodu iz kaznene evidjencije, sto je od predsjudeA od kog datuma, pitam se? Pošto su delo i presuda udaljeni Godinama
mamina je znala,mozda se preladila,pojela ribecu kost...mada i letos je kasljala,mozda je urodjenopa sta joj je
Da, srećom presuda je bila 2020, ali moj odvetnik se tek udostojio da mi kaže 2021.pa sta joj je
verovatno misli na pandan izvodu iz kaznene evidjencije, sto je od predsjude
pa mozda da je odneses do veta, sta hvali.mamina je znala,mozda se preladila,pojela ribecu kost...mada i letos je kasljala,mozda je urodjeno
diste,taradila?
pa da je muci i poplasi...kupicu joj ja siruppa mozda da je odneses do veta, sta hvali.
nista, malo pravimo sra.nja malo ne pravimo
ma nece joj nista hvaliti, samo ti treba transporter i da je naviknes da bude u njemupa da je muci i poplasi...kupicu joj ja sirup
Tužiću te za pet neglectpa da je muci i poplasi...kupicu joj ja sirup
ne treba njoj trans,ona ide sa mnom svuda ko ker,dresirana je,sve znama nece joj nista hvaliti, samo ti treba transporter i da je naviknes da bude u njemu
okidoki malena ali nemos ti mene tuziti za pet negledesh jer to nije istinaTužiću te za pet neglect
Dobro nećuokidoki malena ali nemos ti mene tuziti za pet negledesh jer to nije istina