B I I X I I I + 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam samo bila u svim, naravno, republikama Jugoslavije , Grčkoj, Mađarskoj, Češkoj i Americi (ovo mi valjda vredi za deset :mrgreen: , meni makar vredi), a i Meksiko me čeka jer mi tamo živi rođeni brat.
Nemam trenutno zainteresovanog saputnika za obilaženje Evrope, tačnije ničega, ali kad budem našla-idem redom
Nece moks? Mi bikovi inace imamo tendenciju da proputujemo koliko i prosecni 600gofisnji hrast

@eveline znači letela si do Chicago?
Kolko to traje?
Odakle?
Beše nešto O'Hare ili Hara se zove aerodrom?
traje oko 11 sati iz Praga nekim džinovskim erbasom
i, da, O Hare je
na svaka dva minuta tamo sleće avion ( tada, makar)
unutrašnjost aerodroma, tačnije hodnici, su bez oštrih ugova, ovalni su zidovi, a podovi bledo sivi, čisti, prekriveni tepihom, ne čuju se koraci, svira tiha muzika
sve je namešteno da predupredi stres

i, da, O Hare je
unutrašnjost aerodroma, tačnije hodnici, su bez oštrih ugova, ovalni su zidovi, a podovi bledo sivi, čisti, prekriveni tepihom, ne čuju se koraci, svira tiha muzika
Divno
Volim avione aerodrome
Letove
Ma sve to 😊 (smiri se Drale)
Moram još jednu čašu vina

Divno
Volim avione aerodrome
Letove
Ma sve to 😊 (smiri se Drale)
Moram još jednu čašu vina
Rejtuj moju sliku sa Dolomiti era juče

81-AC3-DD3-68-F4-4-F39-AC99-CDEEFFE053-D4.jpg

i, da, O Hare je
Fotkicu ako imaš neku
I ostali
(Smaram za medalju, svi se misle "ko je ovo sredovečno tele zatulalo, koj k...je otkrio krstaricu??? Jel moze da mu se nadje nešto da ga banuju?")

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back