Zar se ne kaže erozija?El vas ubi ambrozija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar se ne kaže erozija?El vas ubi ambrozija?
AjojMogu da mrcim samo na sec, necu vise?
Jako puno ljudi mladih, tipa sedamdeset i neko, umrlo od srca![]()
Nece moks? Mi bikovi inace imamo tendenciju da proputujemo koliko i prosecni 600gofisnji hrastJa sam samo bila u svim, naravno, republikama Jugoslavije , Grčkoj, Mađarskoj, Češkoj i Americi (ovo mi valjda vredi za deset, meni makar vredi), a i Meksiko me čeka jer mi tamo živi rođeni brat.
Nemam trenutno zainteresovanog saputnika za obilaženje Evrope, tačnije ničega, ali kad budem našla-idem redom
Erozirali smo, daZar se ne kaže erozija?
traje oko 11 sati iz Praga nekim džinovskim erbasom@eveline znači letela si do Chicago?
Kolko to traje?
Odakle?
Beše nešto O'Hare ili Hara se zove aerodrom?
oćeš sa mnom? Hjooj!Khm, khm
Divnotraje oko 11 sati iz Praga nekim džinovskim erbasom
i, da, O Hare je
na svaka dva minuta tamo sleće avion ( tada, makar)
unutrašnjost aerodroma, tačnije hodnici, su bez oštrih ugova, ovalni su zidovi, a podovi bledo sivi, čisti, prekriveni tepihom, ne čuju se koraci, svira tiha muzika
sve je namešteno da predupredi stres
A jel si bio severno?Svojom najvecom manom smatram sto nisam posetio juznu ameriku (jug SAD-a)
neće, boli ga đokčina da se bavi turizmomNece moks? Mi bikovi inace imamo tendenciju da proputujemo koliko i prosecni 600gofisnji hrast
Ne, al to ne smatram najvdcom manom, to mi je mana broj dvaA jel si bio severno?
A mana broj 1?Ne, al to ne smatram najvdcom manom, to mi je mana broj dva
Pa rekoh, mana broj jedan je neobilazak juga, a mana dva neobilizak severaA mana broj 1?
Nemas je![]()
Rejtuj moju sliku sa Dolomiti era jučeDivno
Volim avione aerodrome
Letove
Ma sve to(smiri se Drale)
Moram još jednu čašu vina
E jbgPa rekoh, mana broj jedan je neobilazak juga, a mana dva neobilizak severa
DivnoRejtuj moju sliku sa Dolomiti era juče
![]()
Hocu apsolutno.oćeš sa mnom? Hjooj!
Ko pevaljka kod MickaNajjace kad si ljudi pripisu kao manu neku vrlinu "tipa nakveca mana mi je sto se borim protiv vetrenjaca" a precuti recimo da je ******
Thou thinkest so?Lecic bi rekao da mu je najveca mana to sto je previse progresivan za ovako zaostalu zemlju pa tri prazna mesta pa tek onda silovatelj
Fotkicu ako imaš nekutraje oko 11 sati iz Praga nekim džinovskim erbasom
i, da, O Hare je
na svaka dva minuta tamo sleće avion ( tada, makar)
unutrašnjost aerodroma, tačnije hodnici, su bez oštrih ugova, ovalni su zidovi, a podovi bledo sivi, čisti, prekriveni tepihom, ne čuju se koraci, svira tiha muzika
sve je namešteno da predupredi stres