peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.831
Lisabon je bio baza, pa su onda Kaškaiš i Sintra odmah tu.Išao u Holandiju sa avijonom
Gde si bio u Portugaliji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lisabon je bio baza, pa su onda Kaškaiš i Sintra odmah tu.Išao u Holandiju sa avijonom
Gde si bio u Portugaliji?
Ja išao sa 5 ili 6 godina na Tasos s bakom i dekomu Paraliju, ali iz vremena kad je Grčka još bila đoka sa svojim morskim turizmom, kad su je Srbi otkrili i podigli im obalu svojim parama ( kao što sada otkrivaju Albaniju), a ja imala 7 godina, drahma bila pola dinara, svašta si mogao da kupiš za par drahmi, plus bez velikih gužvi
bonus: čokoladno mleko i vrući keksi iz pekara najbolji na celom celcijastom svetu
A Porto?Lisabon je bio baza, pa su onda Kaškaiš i Sintra odmah tu.
mislim da sam propustila neka ostrva i teritorije kojih se vise ne secam kome pripadajuJel overio neko ovaj sajt?
https://traveltip.org/countries_visited.php
Da vidimo koliko ste naputovani
Јесте, ако се добро сјећамA to je bitlsina pesma originalno?
fantazijaA Porto?
Dobro on je dalje na sjever
Lep Portugal
A?
Mejico si bila?mislim da sam propustila neka ostrva i teritorije kojih se vise ne secam kome pripadaju
Kurasao sad se setih
Aruba
i po Pacifiku neka isto se ne secam cije je sta
nesto je holandsko ako se dobro secam
a mozda i nije
a stavila sam i neke drzave koje sam samo potkacila na aerodromu
recimo Rusiju
Pogledajte prilog 993603
daMejico si bila?
Bravo divno
I Novi Zeland??
Wow
Pa dada
radila sam na kruzeru
sad se setih bila sam i u Danskoj u Kopenhagenu...
to nisam dodala
Sto bi rekao Oven Vilson "Vææææu"mislim da sam propustila neka ostrva i teritorije kojih se vise ne secam kome pripadaju
Kurasao sad se setih
Aruba
i po Pacifiku neka isto se ne secam cije je sta
nesto je holandsko ako se dobro secam
a mozda i nije
a stavila sam i neke drzave koje sam samo potkacila na aerodromu
recimo Rusiju
Pogledajte prilog 993603
Gde si bila u USA?Ja sam samo bila u svim, naravno, republikama Jugoslavije , Grčkoj, Mađarskoj, Češkoj i Americi (ovo mi valjda vredi za deset, meni makar vredi), a i Meksiko me čeka jer mi tamo živi rođeni brat.
Nemam trenutno zainteresovanog saputnika za obilaženje Evrope, tačnije ničega, ali kad budem našla-idem redom
Mozda Paralija i nije bila toliki haos pre Palme, kao ni Afgan pre talibanau Paraliju, ali iz vremena kad je Grčka još bila đoka sa svojim morskim turizmom, kad su je Srbi otkrili i podigli im obalu svojim parama ( kao što sada otkrivaju Albaniju), a ja imala 7 godina, drahma bila pola dinara, svašta si mogao da kupiš za par drahmi, plus bez velikih gužvi
bonus: čokoladno mleko i vrući keksi iz pekara najbolji na celom celcijastom svetu
nisi verovatno bio u Pomorju u BugarskojMozda Paralija i nije bila toliki haos pre Palme, kao ni Afgan pre talibana
Čikago, ali i Indijana i Ilinois, Viskansin Dels...Gde si bila u USA?
Kakvi su utisci?Čikago, ali i Indijana i Ilinois, Viskansin Dels...
To se ne računaa stavila sam i neke drzave koje sam samo potkacila na aerodromu
recimo Rusiju
Ako je nije loše nova reč za očajno
You still exist?Ako je nije loše nova reč za očajno
mnogo sam uživala i oduševljavala se svim i svačim, moram da ponovim toKakvi su utisci?
Divnomnogo sam uživala i oduševljavala se svim i svačim, moram da ponovim to
sanjam često onaj ulazak kolima u centar Čikaga kad se Sears Tower približava
mozak jedva skontava tu geometriju
Khm, khmJa sam samo bila u svim, naravno, republikama Jugoslavije , Grčkoj, Mađarskoj, Češkoj i Americi (ovo mi valjda vredi za deset, meni makar vredi), a i Meksiko me čeka jer mi tamo živi rođeni brat.
Nemam trenutno zainteresovanog saputnika za obilaženje Evrope, tačnije ničega, ali kad budem našla-idem redom