- Poruka
- 3.707
poyyy
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sredozemnjevoda je gde?
ada, reka, more, jezero, okean?
zavidim malo od vode samo bojleri Dunav

Taman izi lajk sandej morneeeng uaaaa jeeeeeDepression and anger is a choice of a lifestyle and the life is art !!!
Radio X, we are so alternative!!
U to ime jedna naša stara kordunaška!
Da, pokušaću da dođem do San Tropea za jedno 5 danazaboravio sam one lwpw slike koje si kacila kao da si Bond devojka , glamur
ako neko treba i da uziva ne mogu svi da locu pivo ko ja![]()
U tome je jedna od draži odnosno ekskluziviteta Tropeza, što nije lako pristupačan.nemas frku od Zandarma
a alternativa? neki voz neki bus neki neki?
cuj taxi za 350e pa to ni jedan prosecni turista nije lood da da ako ne juri na aviJon eventualno
O čemu se radi ukratko?Da li neko zeli da se takmici?
Treba mi motivacija da zavrsim ovaj kurs.
bolje ti je javascript ako si početnik i nadaš se nekom poslu u tomeDa li neko zeli da se takmici?
Zapratio sam ovog lika ranije, nije los, vecina ne ume da objasni, tj zbrza tako da pola ne ukapiramDa li neko zeli da se takmici?
Ma jok, bolji je python, java ti je sad ko i komunizam - prevazidjenabolje ti je javascript ako si početnik i nadaš se nekom poslu u tome
napisao sam javascript a ne javaMa jok, bolji je python, java ti je sad ko i komunizam - prevazidjena
Rusotesi senapisao sam javascript a ne java
pajton jeste lep ali u realnom životu ima ograničenja kad je reč o realnom poslu
pritom java uopšte nije prevaziđena
hihi ae prvo počmi da razlikuješ javu od javascript niđe veze osim sličnog nazivaRusotesi se
nemarendo r si apsorbovo neki zanimljiv culni nadrazaj u vidu audio vizualno umjetnicke forme u ovih zadnjih ses meseci kolko te nije bilo i koji
Da, ali si ti u zadnjoj recenici rekao da java nije uopce prevazidjena, te sam shodno tome odgovorio. nisam mislio na java script.hihi ae prvo počmi da razlikuješ javu od javascript niđe veze osim sličnog naziva