- Poruka
- 43.639
mislila sam da tju morati sama da se pobrinem za ruchak i sad me drugarica pozvala na paelju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bludna swestereto i sad da imas pravog coveka on bi otiso u specijalizovanu radnju, kupio sifon za 500 dinaraZapusila sudopera, masina nije izcentrifugirala, puna vode![]()
A tek je podne proslo.au nije dobro
a zashto!?ne mila, blurovao sam sliku da se ne vidim lepo
Ekstramislila sam da tju morati sama da se pobrinem za ruchak i sad me drugarica pozvala na paelju
![]()
vas vodoinstlater iz komsiluka 
A tek je podne proslo.
Samo zelim da se zabijem u krevet, vrtim Foxove do besvesti i zagrlim kilo sladoleda
Masini sam vec cistila filtere, a sudopera je problem u celoj zgradi u odvodima koji nikako da reseeto i sad da imas pravog coveka on bi otiso u specijalizovanu radnju, kupio sifon za 500 dinara
skinuo stari montirao novi, ocistio filter od masine kad je vec usao u posao i ciao
prst na celo persida
pa mogao bi da ti reknema zashto!?
danas je nedeljadanas moji najboljindrugovi redom su :
sundjer
zica
trulex
redovna kuhinjska krpa
deda sa BiraMoreti
LukSkajvoker ako me se setti da zove na pivo
ne nego da mi ne kaze nekoi gane jer to namerno blur da kad lopovka skine djozle vidi te kao Apolona u najmanju ruku. I da sevne nova ljubav m?
neka hvala ne volem ove shto se puno ljube i volui gane jer to namerno blur da kad lopovka skine djozle vidi te kao Apolona u najmanju ruku. I da sevne nova ljubav m?
bato ako uzmem ovu zemlju sto sam naumioma zaebi anku daj neku domacicu da se ispusemo i progledamo...ovako vise nw ide. necu da budem cova hocu da sam reptil na rolerima